2777
2789

رفته بودیم امامزاده ساعت ۱۰ شب بود کلا مردانه زمونه باهم بود چون میخاست در رو ببندن  بعد من دخترم ۳ سالشه

ی خانم اومدن بچه زیر یکسال بغلش بود  دختر منم هی میرفت کنارش میگفت نی نی .این خانم محل ندادن ب دخترم . نمی دونست اون آقایی ک پشت سرش  نشسته   شوهر منه.بعد ک متوجه شد 

من  اومدم بیرون شوهرم دخترم موندم تو امام زاده  رو کرد ب شوهرم  به دخترم گفت ماشالله .ا۱لا قبلش منو محل نمی داد حا

ما اومدیم تو محوطه امام زاده ایشون اومد  یعنی کلن نزار بگم...

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...

مبدونم چی میگی 

منم دیروز رسما دختره داشت نخ میداد

جوونیمون فدای پسرات 😍😍😍یا فاطمه الزهرا                   پسر اسم پدر رو حفظ میکنه♥️♥️♥️♥️♥️♥️اما دختر خود پدر رو حفظ می‌کنه 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 ب امیدی روزی ک انقدررررر پولدار بشم تا بتونم دختر دار بشم 😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه عده کلا اینجا معتقدن که خانوما هرررررر کاری دلشون بخواد میتونن بکنن هر رفتار زشت و کثیفی میتونن داشته باشن اما اقایون باااااید در هر صورت خودشونو کنترل کنن و خطا نکنن وگرنه مقصر صد در صد اقایونن

در صورتی که ادم هرز چه مرد باشه چه زن حال به هم زنه

فقط جلدید ، محتوا مضر و نامفهوم 😏
خب چیشد بعدش

دسن میترسم غیبت بشه

شوهرم  رفت ی جایی نشست خانما کلا جلوی شوهرم یورتمه میرفت.  بعد دیدم شوهرم از ترسش شبه کنان اومد کنار من 

یه عده کلا اینجا معتقدن که خانوما هرررررر کاری دلشون بخواد میتونن بکنن هر رفتار زشت و کثیفی میتونن د ...

دقیقا. من خودمو پوشیده بودم اون همینجور ولو ااااقرمتنفرم ازین جور زنایی بابا طرف زن داره خودتو جمع کن 

دسن میترسم غیبت بشه شوهرم  رفت ی جایی نشست خانما کلا جلوی شوهرم یورتمه میرفت.  بعد دیدم ش ...

خب خداروشکر که اتفاقی نیوفتاد چیزی که نگفت؟ یارو فهمید تو خانومشی؟

از قدیم گفتن از زن مطلقه باید ترسید

اقا هستم 😑
چکار میکرد

نگم بهتره 

جوونیمون فدای پسرات 😍😍😍یا فاطمه الزهرا                   پسر اسم پدر رو حفظ میکنه♥️♥️♥️♥️♥️♥️اما دختر خود پدر رو حفظ می‌کنه 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 ب امیدی روزی ک انقدررررر پولدار بشم تا بتونم دختر دار بشم 😍
یه عده کلا اینجا معتقدن که خانوما هرررررر کاری دلشون بخواد میتونن بکنن هر رفتار زشت و کثیفی میتونن د ...

بعد من با خودم فک کردم اگر من نبودم چقدر ب هردوتاشون خوش میگزشت.شوهر منم شاید بخاطر من اینقدر خودشو  جمع و جور میکرد لعنت ب همچین زنایی 

خب خداروشکر که اتفاقی نیوفتاد چیزی که نگفت؟ یارو فهمید تو خانومشی؟ از قدیم گفتن از زن مطلقه باید تر ...

نمیدونم مطلقه بود یا نه.اخه ی بچه شیرخواره داشت  

کلا بعضی از خانما خیلی خودشون و تنک میکنم جلوی مردا.فقط میخوام حال  ببرند دیگ نگا نمیکنن بابا طرف زن داره 

بگو  عزیزم تورخدا کنجکاو شدم

دیزوز رفتیم مغازه خرید ب خانومی هم آمد هی با پاش ب پای همسرم مبکوبید

خب خداروشکر که اتفاقی نیوفتاد چیزی که نگفت؟ یارو فهمید تو خانومشی؟ از قدیم گفتن از زن مطلقه باید تر ...

اره ت امام زاده بودیم شوهرم داشت نماز میخونن بعد ک  فهمید دختر من با شوهرمه.نیشاش باز شد لبخند اومد رو لبش. بعد بمن نگفتی ماشاالله ب دخترت ب شوهرم گفت

دیزوز رفتیم مغازه خرید ب خانومی هم آمد هی با پاش ب پای همسرم مبکوبید

😂😂. عجب پرویی بود من تو اینجور مواقع  دلم میخاد میخواد شوهرم بزنم نمیدونم چرا اما بیشتر از شوهرم حرصی میشم تا اون طرف