2777
2789
عنوان

کیا کار انلاین میخوان بیان

549 بازدید | 19 پست

بچه ها چنتا سایت هست میتونین ازشون پول درارین 

هرکی خواست بگه لینک بدم بهش 

در حد پول تو جیبی خوبه چنتا اکانت بزنی 

ازمنبهشما نصيحتقوي بودنرو ياد بگيريد   براي تمام روزايي كهقراره تنتون بلرزه ازادمايي  كهقلبتون روميلرزونن 💔🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی هس

سایت کلیکی خیلی راحت ولی درامدش کمه 

ازمنبهشما نصيحتقوي بودنرو ياد بگيريد   براي تمام روزايي كهقراره تنتون بلرزه ازادمايي  كهقلبتون روميلرزونن 💔🙂
و اینکه مثلا روزانه چقدره؟ شما چقدر درامدتونه

من تقریبا پونصدو خورده ای

من تقریبا پونصدو خورده ای

@helrz  عزیزم تاپیکو بستن هر سوالی داری اینجا بپرس 

من اکانتتو چک کردم درست داری کار میکنی 2 تا باکس دیدم که دیدی

@helrz    عزیزم تاپیکو بستن هر سوالی داری اینجا بپرس  من اکانتتو چک کردم درست داری ...

فقط کلا یدونه شماره کارت بدیم اوکیه؟برای هر اکانتی که میزنم دارم میگم

گنگ اونیه که رو پا خودشه .
@helrz    عزیزم تاپیکو بستن هر سوالی داری اینجا بپرس  من اکانتتو چک کردم درست داری ...

بعد من برای سایت تسکو رو انجام دادم موجودی رو زد هزار تومن یعنی برای هر سایت هزار تومن در میاد؟ اینطوری ک میشه ۹۰ تومن در ماه😐

فقط کلا یدونه شماره کارت بدیم اوکیه؟برای هر اکانتی که میزنم دارم میگم

اره اوکیه

آها ممنونم عزیزم 

فدات ایشالا پولت پر برکت باشه

فدات ایشالا پولت پر برکت باشه

قربون شما

عزیزم من چند تا سوال دارم فقط

سود از هر کسی ک واردش کنم چقدره؟و باید حتما ادامه بده یا همین ک ورود بزنه و ثبت نام کنه کافیه؟

یه سوال دیگه

من با گوشیه خودم تو هر سه تا سایت یه ایدی و ایمیل و شماره و همه اینارو یدونه زدم همشون شبیه هم اوکیه ؟مشکل نداره؟

بخام با گوشی مامانم وارد شم توی هر سه سایت منفاوت میزنم اما تو گوشیه خودم تو هر سه سایت یه چیزی زدم مشکلی نیست؟

قربون شما عزیزم من چند تا سوال دارم فقط سود از هر کسی ک واردش کنم چقدره؟و باید حتما ادامه بده یا ه ...

از سود اونا به تو چیزی نمیاد ولی چون تو معرفیشون کردی از سود مدیر سایت از کلیک اونا ب تو پول میاد ولی کمه