2777
2789
عنوان

شوهرم به بابام گفت منو نمیخواد

204 بازدید | 14 پست

سلام دوستان یکم بحث مون بود با شوهرم 

بابام خونه مون بود شوهرم رفت به بابام گفت من نمیتونم با دخترت زندگی کنم 

به نظرتون از روی عصبانیت گفته یا نه حقیقت 

کلا دورو هست... بهم محبت میکرد تو خونه مثلا میگفت بیا تو بغلم حتی تا روز آخر دعوا مثلا صبحش گفت بیا تو بغلم اما شبش به بابام اینطور گفت و چه اتفاقا ک افتاد و ما رفتیم و قفل در عوض کرد اگر منو دوست نداشت چرا نازم می‌کرد چرا منو تو بغل می‌گرفت مگه میشه این همه دروغ؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بدون هیچ جر و بحثی رفت به پدرت گفت؟ دعوا نکرده بودین؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️🌺 صلوات برای سلامتی و ظهور آقاامام زمان (عج)💚ایران من 🇮🇷          از اول خرداد ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم لاغر بشم ۷۵ کیلو هستم هدفم ۶۰ امروز ۱۹مرداد ۱۴۰۲شدم ۶۵کیلو😍.دارم بهت نزدیک میشم ۶۰ 😘
چرا دعوا کرده بودیم 

پس از رو عصبانیت گفته 

ولی چرا قفل رو عوض کرده متوجه نمیشم؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️🌺 صلوات برای سلامتی و ظهور آقاامام زمان (عج)💚ایران من 🇮🇷          از اول خرداد ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم لاغر بشم ۷۵ کیلو هستم هدفم ۶۰ امروز ۱۹مرداد ۱۴۰۲شدم ۶۵کیلو😍.دارم بهت نزدیک میشم ۶۰ 😘
بهم گفت کثیفی از ی دختر شهرستانی پایین تری

یعنی چی کثیفی 😐😐😐؟

خونه بهم ریخته بود ؟

اره

سر چ چیز بیخودی باهات دعوا کرده . خب بعضی روزا آدم حالش خوب نیست نمیتونه همه کارهای خونه رو انجام بده

نمیتونی زنگ بزنی باهاش حرف بزنی بگی چرا نتونستی خونه رو مرتب کنی .