2777
2789
عنوان

همسایه بد و اذیت کن

159 بازدید | 5 پست

یه همسایه داریم خیلی اذیت میکنه و شره.همه رو فحش های بد میده تو کار همه دخالت میکنه کسی بخاد ساخت و ساز کنه گره میندازه تو کارش.همه همسایه ها از دستش شاکی ان ولی کسی از پسش برنمیاد.یه زن میانساله با پسر و عروسش زندگی میکنه.حالا ما تازه ساخت و ساز کردیم با خونواده خیلی اذیتمون کرد همش نگرانیم چطوری بریم تو اون خونه زندگی کنیم که این همش تو کوچه ول میگرده و به همه اذیت میکنه.کسی تحربه ای داره چطور میشه از دست این همسایه ها خلاص شد؟خونه رو نمیتونم بفروشیم با کلی وام بزور ساختیم 

با همه کسانی که اذیت شون کرده استشهاد جمع کنید و ازش شکایت کنین

اینکارم کردن یکی از همسایه هارو اذیت کرده بود بعد نمیدونم خودشو چیکار کرده رفته پزشکی قانونی گفته کتکم زدن پنجاه میلیون دیه نوشتن واسه طرف استشهاد جمع کردیم ولی هیچ اتفاقی نیوفتاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه جدید که رفتید ارتباط نگیرید. کلا تایمی ک میرید بیرون و میاین فقط از کوچه و خیابونتون گذری رد بشید. نگاهش هم نکنید هرچیم گفت محل ندید تا ببینی کلا میخواد چیکار کنه.

همین که باهاش حرف نزنید و محل ندید خودش میره سراغ کسی دیگه .

چندسال پیش یه محله گرون شهرمون یه پروژه دستم بود دقیقا همسایه پروژه انقد اذیت میکرد که من خسته شده بودم. هرروز این مادر و پسر میومدن یه دور من و کارگرهارو میشستن و پهن میکردن میرفتن😐

یه روز خانمه اومد گفت این فلانی(مالک پروژه) فلان ِ و بهمانه و هرچی از قبل ازشون میدونست بهم گفت😐 از مشکلات خانوادگی،تا عوض کردن فامیلیشون😐 تازه اون موقع بود ک فهمیدم از حسادت این همه اذیت میکنن.

الانم شما هرچی کمتر ازتون خبر داشته باشن کمتر اذیتتون میکنن. 

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
خونه جدید که رفتید ارتباط نگیرید. کلا تایمی ک میرید بیرون و میاین فقط از کوچه و خیابونتون گذری رد بش ...

ما که دیگه اصلا نگاهشم نمیکنیم انقد بیچاک و دهنه میبینمش استرس میگیرم.همش تو کوچس حتی ببینه یه نفر دو بار از کوچه رد شه جیغ و داد و فحش میده.همه رو هم میشناسه از قدیم هرکی حرفی داشته میبره اینور اونور پخش میکنه تهمت میزنه

ما که دیگه اصلا نگاهشم نمیکنیم انقد بیچاک و دهنه میبینمش استرس میگیرم.همش تو کوچس حتی ببینه یه نفر د ...

عجب سمیِ،همون رویه بی محلی ک پیش گرفتین رو ادامه بدید.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••