2777
2789
عنوان

بارداری بچه دوم

303 بازدید | 24 پست

سلام من همیشه دوست داشتم بچه اگر خدا بهم داد ۳ تا حداقل باشن ( هر کسی یه چیز دوست داره دیگه خواسته منم این شکلیه)... امااا بارداری اولم کابوسی بود برای خودش ، خلاصه ترس انداخته به جونم که اصلا نمیتونم بهش فک کنم که دومی رو بیارم حتی که حداقل بچه ام تنها نباشه 

کسی بوده بارداری اولش یه عالمه مشکل براش پیش بیاد جسمی و روحی و ... اما دومی خیلی هم خوب باشه؟؟؟

من ک تا اینجا جفتش کپی هم بوده 

ویار شدید 

کمر درد

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

استراحت مطلق بودم و این منو خیلی اذیت کرد

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عین خودت تازه من داغون بودم بارداری اول از هفته اول تا هفته آخر استراحت مطلق مطلق بودم تا هفده هفته روزی چهار بار بالامیاوردم آخرشم زودرس شدم الآنم ک با سنگ صفرایی ک به خاطر بارداری به وجود اومد دست و پنجه نرم میکنم منم دوست داشتم سه تا باشند دوتا دختر به پسر ولی ازرونرفتم بااین ک می‌دونم دومی ام بایذمطلق باشم ولی می‌خوام دوسال دیگر اقدام کنم

من عین خودت تازه من داغون بودم بارداری اول از هفته اول تا هفته آخر استراحت مطلق مطلق بودم تا هفده هف ...

من یاد اون روزام میوفتم که از زندگی افتاده بودم خیلی استرس میگیرم ، 

من از ویار شدید ۴ ماه اول بدن و اعصابم ضعیف شد، ویارم که تمام شد مشکلات روحی برام پیش اومد 😓 حملات پنیک که اصلا قبلا نداشتم ... این شد که خاطره بدی از بارداری برام پیش اومد 

هیچ دارویی هم که نمیشد استفاده کنم 😓 فقط خدا رحم کرد بهم 

عزیزم من یکی رو می شناسم سر بارداری اول خیلیمشکل داشته ولی سر دومی نه 

می تونی از طب سنتی کمک بگیری ، با اصلاح تغذیه و پاکسازی ایشالا بارداری راحتی رو پشت سر می ذاری

مادرم با افتخار🥰، تمام وقت😍😍😍