2777
2789
عنوان

بارداری بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 24 پست
من از ویار شدید ۴ ماه اول بدن و اعصابم ضعیف شد، ویارم که تمام شد مشکلات روحی برام پیش اومد 😓 حملات ...

قبل بارداری ویتا گلوبین بخور همه گروه ب داره . کمبودش باعث ویار شدید میشه.      کلا سوره عصر زیاد بخون و آیه ۳۵ سوره نور به غذا ها خیلی خوبه. توکل کن به خدا اول خودتو قشنگ تقویت کن و باشوهرت خوب باش تا خیالت راحت باشه بعد اقدام کن . وویس مشاور خانواده کمکت میکنه مثل کلید مرد از دکتر حبشی و حرف های خانم معصومه حاتمی . 

این مطالبم بخون خیلیییی کمکت میکنه ❌️❤️

برات صلوات فرستادم ان شاالله  بارداریت به سلامتی باشه گلم... 

اگه دوست داشتی برو این مطالبو بخون برای زیبایی و هوش و خوش اخلاق و خوش روزی بودن بچه و........ داره

اگه میخوای بچت تو فامیل از همه نظر زیبایی و اخلاق و... تک باشه بخون و انجام بده .. فقط اونایی که می‌ترسی نخور

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10683214/خانم-های-باردار-یاهرکی-در-آینده-میخواد-باردار-

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

مطالب تاپیک منو بخون برای جنسیت داره ان شاالله به دردت بخوره

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9996700/کلی-مطلب-دارم-برای-تعیین-جنسیت

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیکت دیدم، یه بچه داری بخاطرش داری زندگی میکنی، درسته یکی دیگه رو هم بیاری بعد نتونی ب زندگیت ادامه بدی و اونم اذیت کنی؟؟

همین یکی که داری کافی نیست ب نظرت؟

چون نمیدونی شوهرت داره چکار میکنه باز اون شرایط پیش میاد یا نه. چرا ی بچه دیگه هم بیاری و اذیتش کنی

نمی‌ترسی دوباره باردار بشی خدای نکرده بازم پیش بیاد؟

فک می کنید بهش فکر نمی کنم😔 من فقط بخاطر بچه ام موندم و زندگی میکنم ،مشاورا میگن اشتباه کرده و پشیمونه اما شما درست میگید هیچ اعتمادی وجود نداره ...

ولی خب این آرزوی من بودتو زندگی که بچه داشته باشم حداثل سه تا، عشق از شوهر ندیدم که حداقل به این آرزوم برسم

سلام عزیزم

چقدر بارداریتون شبیه من بوده!

منم تا چهار پنج ماهگی ویار شدید در حدی که آبم میخوردم بالا میاوردم بودم بعدش حملات پانیکم شروع شد...همش میگفتم یعنی میتونم یبار دیگه به زندگی قبل بارداریم برگردم؟

الانم فکر کنم دومی رو باردارم🥲

خدا کنه مثل اولی نباشم

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ