2777
2789
عنوان

بیاین بگین عدد بتام خیلی کمه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 45 پست
امیدوارم تو دلیت. یه گل پسر باشه ،چند هفتته،اگه ان تی رفتی بهت احتمال نداد

چرا ان تی رفتم احتمال دختر داد 

ولی هرروز شوهرم میاد میگه داداشه بابا چطوره 

میگم اینجور نگو دختره فردا بهش میگم تو دوسش نداشتی 

میگه من فرقی برام نداره دخترم باشه رو چشمام میذارمش ولی حسم میگه این پسره و حتی شرط بسته سرش

البته هرکی منو میبینه میگه ویارات و قیافت به پسر میخورن 

خدا داند  

الان 16 هفتمه یکی دوهفته اینده میرم انومالی ببینم آخرش حرف کی درست از اب در میاد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم بتام دو روز بعد موعدم ۲۶۰۰ بود دوقلو بودن ولی سقط شدن

الهی بمیرم بچه نداری دیگه؟ من دوس نداشتم دوقلو باشن بعد دوباره میگفتم ناشکری نکن خدا بدش میاد اخه ما خیلی دوقلو داریم تو خانواده 

الهی بمیرم بچه نداری دیگه؟ من دوس نداشتم دوقلو باشن بعد دوباره میگفتم ناشکری نکن خدا بدش میاد اخه ما ...

منم شوهرم خیلی بدش میاد،اونام خیلی دوقلو دارن و سختیاشو دیده،ولی من میگم نگو خداقهرش میاد،میگه توکه معلومه دوس داری،من فقط میخندم آخه منم می‌دونم سخته ولی میگم اگه خدا بده رو چشمام میذارم.نمیذاره حتی تو اینستا کلیپ چندقلویی ببینم🤣میترسه

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
منم شوهرم خیلی بدش میاد،اونام خیلی دوقلو دارن و سختیاشو دیده،ولی من میگم نگو خداقهرش میاد،میگه توکه ...

اره عموم و خالم که دوقلو دارن میگن میخوای نفرین کنی برا کسی بگو ایشالا خدا دوقلو بهت بده😅😅

اره عموم و خالم که دوقلو دارن میگن میخوای نفرین کنی برا کسی بگو ایشالا خدا دوقلو بهت بده😅😅

دقیقا منم شنیدم اینو

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
الهی بمیرم بچه نداری دیگه؟ من دوس نداشتم دوقلو باشن بعد دوباره میگفتم ناشکری نکن خدا بدش میاد اخه ما ...

یه دختر دارم ،خودمم اصلا تو فکر بچه نبودم آخه دخترم تازه سه سالشه ولی خب ناخواسته دوقلو باردار شدم که متاسفانه نمودن برام 

وقتی از دستشون دادم فهمیدم چقدر عاشقشون بودم و تصمیم گرفتم دوباره باردار بشم الآنم  چند ماهه تو اقدامم ولی نمیشم ...

خدایا ما غرق گناهیم تو دریای رحمتی..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.
چرا ان تی رفتم احتمال دختر داد  ولی هرروز شوهرم میاد میگه داداشه بابا چطوره  میگم اینجور ...

انشالله که هرچی دلت میخاد باشه و به مراد دلت برسی ،

من خیلیا رو دیدم آن تی بهشون گفت دختر ولی پسر بود امیدوارم برا تو هم پسر باشه نشد هم چه عیبی داره دوتا دختر که خیلی عشقه  چند سال دیگه میری  تحت نظر دکتر میری رژیم میگیری یه پسر میاری

یه دختر دارم ،خودمم اصلا تو فکر بچه نبودم آخه دخترم تازه سه سالشه ولی خب ناخواسته دوقلو باردار شدم ک ...

خدا حفظش کنه دخترخانمتو

فعلا سن بچه کمه عجله ای که نداری با حوصله اقدامتو ادامه بده 

ایشالا هرچی زودتر نی نی بیاد تو شکمت😍😍😍

خدا حفظش کنه دخترخانمتو فعلا سن بچه کمه عجله ای که نداری با حوصله اقدامتو ادامه بده  ایشالا ه ...

اره عزیز فعلا عجله ندارم گفتم اقداممو شروع میکنم هر وقت خدا خواست میگیره برام،

گفتم زودتر دست به کار بشم که  دخترم از تنهایی در میاد آخه تو غربت زندگی میکنم دخترم همبازی ای نداره

ممنونم گلم انشالله شمام تو دلیتو بسلامت بغل کنی🌹🥀

فدات عزیزم مرسی از محبتت  من 7 ماهه عروسی کردم و این بچه اولمه

پس چرا من فکر کردم یه دختر هم داری،😁😁 همون بهتر که دختر بشه بچه اول   دختر باشه خیلی کمکیه برا مامان 

اصلا میگن اگه اولی دختر بشه خوش بحال مادره اگه اولی پسر بشه برا پدر خوبه

انشالله هرچی صلاحته بشه

پس چرا من فکر کردم یه دختر هم داری،😁😁 همون بهتر که دختر بشه بچه اول   دختر باشه خیلی کمکیه بر ...

من عاشق دخترام میبینمشون دلم ضعف میره ولی همیشه ته دلم مبگم کاش هیچوقت دختر نداشته باشم 

اخه دختر کل عمرش باید محدودیت بکشه و یه عالمه درد جسمی و روحی روانی تحمل کنه باز پسرا راحت ترن

الهی عزیزم منم شهر غریبم و همش تنهام الهی بمیرم برا بچم که فقط منو باباشو داره

خدا نکنه عزیزم ایشالله بدنیا بیاد یکم از آب گل درآد برو استارت دومی بزن که تنها نمونه