بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
💚خدا جونم حواست به منم هست؟؟؟....💚 انگاری وسط کوچه پس کوچه های کودکی جا موندیم وسط همون عروسکا وظروف پلاستیکی .جاموندیم ,نمیدونم چه مرگمون بود که هی میخواستیم بزرگ بشیم,روزگار زخم هایی به قلب ووجودمون زده که هیچ مرحمی ندارن ,نمیدونم ,تاکی قراره ارزوهای ماروبقیه زندگی کنن,خدایا دیگه خسته شدیم...
قبل صبحانه یکم ابلیمو بریز تو اب بخور ولی باید یک سال این کارو کنی لاغری با اینجور چیزا یه شبه نمیشه ورزش بهترین راهه من 6 کیلو تو یه ماه با ورزش کم کردم
قبل صبحانه یکم ابلیمو بریز تو اب بخور ولی باید یک سال این کارو کنی لاغری با اینجور چیزا یه شبه نمیشه ...
ورزش که میکنم رژیم تم میگیرم ای آبلیمو ام ناشتا به سیر میخورم ی چی میخوام باشه کنار رژیم و ورزش اثر داشته باشه زودتر کمکنم اضافه وزن ندارم اتفاقن کم بود ام دارم میخوام سایزم کم بشه از لحاظ سایز میخوام لاغر شم