2777
2789
عنوان

درآمد بلاگری حرومه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 22 پست

بعضیاشون  اره حرومه.من از تبلیغ چند تاشون خرید کردم ،کرم و چیزا اشغال بود. الکی میگفتن عالیه فلانه خودم استفاده کردم .

خب بگو این همه چیزرتو کی وقت میکنی همش خودت استفاده کنی 😐😐😐😐😐😑

یا مثلا رستوران معرفی کرده میگه غذاش بی نظیرهه میری میبینی غذاش مزخرف و حیفه پوله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حروم چیه دیگه آخه میگی بلاگری  هروز باید  از خودت وزندگی عکس و.. بزاری این کجاش حرومه خوبی ...

نه اخه همینجا یه سرچ زدم دیدم خیلیا گفتن که حرومه😂

و#درد به مویرگ هایمان رسید اما هنوز لبخند میزنیم....:)))🙃(کاربری دستِ 4 نفره) #او
حروم چیه دیگه آخه میگی بلاگری  هروز باید  از خودت وزندگی عکس و.. بزاری این کجاش حرومه خوبی ...

درامدش رو میگه. خب اینکارارو میکنن ک معروف بشن بتونن تبلیغ بگیرن درامد کسب کنن

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
میگم همه بعد ازدواج گلزار قاطی کردن میگید نه بیا این سووین نمونش از صبحه که دارم میبینم 😂🫤🫤🫤🫤🫤

هیسس اسمشو نیار الان باز درباره ش تاپیک میزنن 😂😂😂😵‍💫

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️