الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه بنظرم. فقط اگه معروف شدی و خواستی تبلیغ کنی تو تبلیغاتت دروغ نگو مثلا الکی نگو خودم استفاده کردم خیلی راضی بودم درحالی ک اون جنس آشغاله 😂
اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
اگه تو تبلیغات دروغ بگی اره به نظرم ولی خب راستش رو بگی نه .مثلا طرف اصلا اون وسیله رو نخریده یا استفاده نکرده و فقط واسه تبلیغ براش فرستادن میگه من خودم استفاده میکنممحشره !!!این خب حرومه دیگه
ولی کلا درباره بلاگری اینجوریه ک باید خیلی وقت بذاری براش. خیلی تو مجازی باشی و طول میکشه تا فالوور جمع کنی اونقدری ک بتونی تبلیغ بذاری. ببین وقتشو داری حوصله شو داری ارزششو داره؟. اگ خاستی بلاگرم بشی یه هنری حرفه ای چیزی رو تو پیجت نمایش بده. نمایش زندگی زیاد جالب نیس خیلیم زیاد شده و دیگ جذاب نیس بنظرم
اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️