2777
2789
عنوان

خانما میترسم بی بی چکم کاذب باشه

174 بازدید | 17 پست

سلام عزیزان من سه ماه اقدام داشتم ولی باردار نشدم بعد ماه چارم روز ۱۲ سیکل رفتم سونو شکمی دکتره گف تنبلی داری و فولیکول ریز هس باید دارو بخوری تا باردار شی  منم حالم خییییلی خراب شد و کلا اقدام اینا رو ول کردم بعد دو روز از موعدم گذشت پریود نشدم همیشه پری هام منظم بود امروز همینجوری اومدم بی بی چک زدم مثبت شد یکی دیگ هم زدم اونم مثبت شد. اصلا هنگم  آخه باید دارو میخوردم و این ماه نسبت ب ماه های قبل اقدام درس درمون نداشتیم🧐

دختر نازنینم… تو همان رویای شیرینی هستی که در دلِ ناامیدی به حقیقت پیوست. آمدنت مثل نوری بود که تاریکی را شکست و به من یاد داد هنوز هم معجزه‌ها اتفاق می‌افتند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا خدا خواسته سوپرایزت کنه

مبارک باشه

برای منم دعا کن

کسی که این امضا رو میخونی ازت میخوام برای حل مسئله ی زندگیم یه صلوات بفرستی.ان شاءالله که بازتابش رو توی زندگی خودت ببینی بزودی. خدایا یه روزی حلال و فراخ ازت میخام. الهم صلی علی محمد و آل محمد 
عزیزم مبارکه 

قربونت ینی مطمعن شم واقعیه و شده؟

دختر نازنینم… تو همان رویای شیرینی هستی که در دلِ ناامیدی به حقیقت پیوست. آمدنت مثل نوری بود که تاریکی را شکست و به من یاد داد هنوز هم معجزه‌ها اتفاق می‌افتند.

اگه دارو نخوردی کاذب نبوده

ن دارو ک نخوردم فقط کلی ازمایش خون و اینا دادیم

حالا خدا خواسته سوپرایزت کنه مبارک باشه برای منم دعا کن

واقعا حدا خیلی بزرگه.   آن شاالله شمام ب زودی باردار بشی و بی بی چکت مثبت بشه

خاله منم تنبلی داشت سه سال در به در دکتر رفت دارو و فلان بعدش حامله شد دخترش ۱۰ سالشه  اخلاق شوهرش خیلی بده دیگه اصلا بچه نمیخواست فهمید بارداره  گاهی بیخیالی باعث میشه فولیکولات خوب رشد کنن

برام صلوات میفرستین
سلام. عکس بیبی چک رو بذار. اگه خطش پررنگ شده قطعا درسته و بارداری ایشالا 🙂

عکس نمیاد نمیدونم چرا ولی خطش لحظه اول پرنگ بود بعد کم رنگ شد 

آن شاله که درسته ،خیره،خیلیا با مشکلات بزرگتر از این هم بار دار شدن  ان شااله که بارداری ،علای ...

مرسی گلم آن شاالله. علائم هم ندارم ک شک میکنم فقط ی هفته زیر دلم خیلی تیر کشید و چن روزه خیلی گرمم میشه تکرر ادرار هم