2777
2789
عنوان

آمپول انوکساپارین 4000

474 بازدید | 5 پست

سلام  خانمایی ک انتقال جنین دارند من تعداد23 تا امپول انوکسا 4000 دارم ک تا پنج 2024انقضا دارند قیمت داروخونه100 هست دونه کسی خواست بهش 95 میدم .توی درب یخچال هم نگهداری کردم خودم دوماه پیش خریدم 

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢

راستی شیرازم کسی خواست پیام بزاره 

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر میخواید زود بفروشی هم پولتون زنده بشه هم دارو حیف نشه ی بنده خدا استفاده کنه باید کمتر بدید

خودم 2300000تومن پولشو دادم بعد بخاطر داروهای ای وی اف ب سرطان تخمدان مبتلا شدم ک متاسفانه رحم و تخمدونم هم برداشتن و هشتادمیلیون هم هزینه عملم شد هنوزم درمانم ادامه‌ی داره واقعا دست خالی شدیم ولی بازم کسی خاست نهایت دونه ای نود  میدم 

خودم 2300000تومن پولشو دادم بعد بخاطر داروهای ای وی اف ب سرطان تخمدان مبتلا شدم ک متاسفانه رحم و تخم ...

سلام عزیزم من یه سوال مهم دارم ازتون میشه خواهش کنم پیام بهم یا درخواست قبول کنید