سلام خانمایی ک انتقال جنین دارند من تعداد23 تا امپول انوکسا 4000 دارم ک تا پنج 2024انقضا دارند قیمت داروخونه100 هست دونه کسی خواست بهش 95 میدم .توی درب یخچال هم نگهداری کردم خودم دوماه پیش خریدم
ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگر میخواید زود بفروشی هم پولتون زنده بشه هم دارو حیف نشه ی بنده خدا استفاده کنه باید کمتر بدید
خودم 2300000تومن پولشو دادم بعد بخاطر داروهای ای وی اف ب سرطان تخمدان مبتلا شدم ک متاسفانه رحم و تخمدونم هم برداشتن و هشتادمیلیون هم هزینه عملم شد هنوزم درمانم ادامهی داره واقعا دست خالی شدیم ولی بازم کسی خاست نهایت دونه ای نود میدم
ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢