2777
2789
عنوان

آمپول انوکساپارین 4000

482 بازدید | 5 پست

سلام  خانمایی ک انتقال جنین دارند من تعداد23 تا امپول انوکسا 4000 دارم ک تا پنج 2024انقضا دارند قیمت داروخونه100 هست دونه کسی خواست بهش 95 میدم .توی درب یخچال هم نگهداری کردم خودم دوماه پیش خریدم 

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢

راستی شیرازم کسی خواست پیام بزاره 

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر میخواید زود بفروشی هم پولتون زنده بشه هم دارو حیف نشه ی بنده خدا استفاده کنه باید کمتر بدید

خودم 2300000تومن پولشو دادم بعد بخاطر داروهای ای وی اف ب سرطان تخمدان مبتلا شدم ک متاسفانه رحم و تخمدونم هم برداشتن و هشتادمیلیون هم هزینه عملم شد هنوزم درمانم ادامه‌ی داره واقعا دست خالی شدیم ولی بازم کسی خاست نهایت دونه ای نود  میدم 

خودم 2300000تومن پولشو دادم بعد بخاطر داروهای ای وی اف ب سرطان تخمدان مبتلا شدم ک متاسفانه رحم و تخم ...

سلام عزیزم من یه سوال مهم دارم ازتون میشه خواهش کنم پیام بهم یا درخواست قبول کنید