2777
2789
عنوان

*بیاید به پوستمون برسیم*

| مشاهده متن کامل بحث + 252230 بازدید | 2086 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همه ماسک‌ها اثرشون موقتیه

اگه اصولی میخایین پوستتون صاف و بدون جوش و لک بشه باید اصلاح مزاج انجام بدین باید کبدتون رو پاکسازی کنین

با اینکار هم‌پوستت هم خودت شاداب میشی

برای راهنمایی بیشتر 

پی وی پیام بدین

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

تاثیر محصولات سنتی و خوراکی هم کمه هم کثیفی داره هم باید صبر ایوب داشته باشی تازه اگه بعد از قطع کردنش بر نگردن. 

من دوره های بیوتی تراپیستی رفتم انقدر کرم ها و سرم های خوب برای هر مشکلی هست که آدمها نمیدونن.

سلام پوستم خیلی خشکه 😫 هرچی هم محصولات برند های مختلف استفاده میکنم باز هیچ جواب نگرفتم نمدونم چیکا ...

خشکی پوست خیلی اذیت‌کننده‌ست، مخصوصاً اگه هرچی میزنی جواب نمیده! یه سری چیزا هست که شاید امتحان نکرده باشی، ببین کمکت می‌کنه یا نه:

1️⃣ آب کافی می‌خوری؟ خیلی وقتا مشکل از داخل بدنه، حداقل روزی ۸ لیوان آب بخور. اگه چای یا قهوه زیاد می‌خوری، باید بیشترم آب بخوری.

2️⃣ صابون و شوینده قوی کنار بذار! اگه از ژل شستشو یا صابون‌های قوی استفاده می‌کنی، پوستت بیشتر خشک میشه. یه شوینده ملایم مثل سیتافیل، سراوی یا اون امتحان کن.

3️⃣ مرطوب‌کننده رو روی پوست نمدار بزن! یعنی بعد از شستن صورت یا حمام، وقتی هنوز یه کوچولو رطوبت داره، کرم بزن که قفلش کنه تو پوست.

4️⃣ روغن طبیعی امتحان کن! مثلاً روغن آرگان، بادام یا جوجوبا رو قبل از خواب بزن، معجزه میکنه.

5️⃣ بخور و آبرسانی داخل خونه اگه هوا خشکه، یه دستگاه بخور سرد تو اتاقت بذار، پوستت نجات پیدا می‌کنه.

6️⃣ ماسک‌های خونگی مثل عسل + ماست یا آلوئه‌ورا هم خیلی کمک می‌کنن.

اگه اینا رو امتحان کردی و بازم نتیجه نگرفتی، شاید کمبود ویتامین مثل امگا3، B5، یا ویتامین E داشته باشی، یه آزمایش بده شاید مکمل نیاز داشته باشی.

امیدوارم زودتر پوستی نرم و براق داشته باشی 😍💖

من خودم تو خونه با ماسکای خونگی پاکسازی میکنم آلوورا خیلی خوبه امتحان کن

دقیقاااا! 😍👌 آلوئه‌ورا معجزه می‌کنه، هم آبرسانه، هم التهاب رو کم می‌کنه، هم باعث شفاف شدن پوست میشه! 🌿 منم گاهی ژل طبیعی‌شو مستقیم از برگش درمیارم و میزنم، فوق‌العاده‌ست!

اگه بخوای ترکیبش کنی، آلوئه‌ورا + عسل هم یه ماسک بی‌نظیره واسه نرم و شاداب شدن پوست. یا آلوئه‌ورا + گلاب رو به عنوان آبرسان می‌تونی اسپری کنی.

راستی تو برای پاکسازی از چی استفاده می‌کنی؟ 🤔

سلام، جایی رو میشناسید واسه فیشال ؟؟؟

آره عزیزم، مرکز آناهید تو جهانشهر کرج خیلی معروفه واسه فیشال و پاکسازی پوست.
😍👌 کلی آدم راضی بودن از خدماتشون، می‌تونی یه سر بزنی ببینی بهت می‌سازه یا نه.

اگه جای دیگه‌ای هم پیدا کردی که خوب بود، بگو ما هم بدونیم

سونیا پوست منم چرب جوشداره. تا حالا با هیچ روشی نتونستم جوشهام را کامل مهار کنم.فقط کم و زیاد میشند

سلام عزیزم برای پوست چرب این محصول خوبه سایت تراست داره TRUSTORIGINAL.IR

دختری از جنس پاییز *

خوشگلام خواهرای نازم تورو خدا از  پوستتون و موتون خیلی مواظبت کنید  پول بی زبونتون و پوست خوشگلتون رو دست هر کسی نسپارید   پیش یه مثلا دکتر رفتم  هدی عین اللهی نام  و بعد از خرابکاری حالا با بی احترامی جوابگو نیست