2777
2789
عنوان

شوهرم از روز اول نمی‌خواست طلا بخره برام

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 32 پست

از بانک نمیشه فهمید؟؟؟

🫠متاسفانه بدلیل حق گویی کاربری پنجمم رو هم از دست دادم 🥲.                                                                       اویل کسی میزد تعلیق شدم فک میکردم کاربر بی ادبیه تا اینکه حق گفتم 🤫🤫.                                                     # تو تاپیک سیاسی اقتصادی مذهبی منو دید لطفا با تیر متوقفم کنید سیم کارت ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گذاشته بانک

خب دیکه از طریق نوع سپرده و اینا میشه فهمید‌دیگه بگو از کجا اوردی طلاهارو

🫠متاسفانه بدلیل حق گویی کاربری پنجمم رو هم از دست دادم 🥲.                                                                       اویل کسی میزد تعلیق شدم فک میکردم کاربر بی ادبیه تا اینکه حق گفتم 🤫🤫.                                                     # تو تاپیک سیاسی اقتصادی مذهبی منو دید لطفا با تیر متوقفم کنید سیم کارت ندارم
آره نکردم برم بزنم ب اسم خودم آنقدر اعتماد داشتم بهش 40 گرم

واقعا که نداره بده داره دبه درمیاره یا ذاتا اینجوریه؟

شایدم داره سربه سرت میذاره؟

مگه داریم اخه؟

فاکتور طلاهاتو داری؟

اون برگه که طلاها رو بانک گذاشته پیدا کن.