2777
2789
عنوان

خوبی‌ها و بدی های شوهرتونو بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 39 پست
مرسی عزیزم خدا رفتگان شماروهم بیامرزه.3سالشه

کتکت زدن برو پزشک قانونی.  مهریه نداری در ازاش بچتو بگیری.  ؟ 

زنان یک جامعه را محدودکنید آنهارا توسری خور و حقیرکنید تمسخرشان کنید کاری کنید تا بزرگترین آرزویشان ازدواج باشد بلایی بر سر آنهابیاورید تا از اجتماع بترسد تخم تفکری در ذهن پدرانشان بکاریدتا ایمان بیاورند دخترانشان را در قفس پرورش دهند کتاب,علم،قلم و چکش را از دخترانشان بگیرید و به جای آن ملاقه و سوزن دستشان بدهید با جوانانشان‌کاری کنید تا ازجنس مخالفشان دورباشند ولی تمام تفکرشان پیش آنها باشد هرکس برای آزادی زنان تلاش کرد را بنده شیطان و دشمن خدابنامید ک او دشمن ما و ما خدای زمین هستیممن تضمین میدهم چنین جامعه ای هزارسال هم بگذرد پیشرفت‌نخواهدکرد (چگونه‌جهان‌را‌ اداره‌کنیم‌ چرچیل)

عزیزدلم خوبی هایی ک برای شوهرت نوشته جزئی از کوچیکترین وظایفشه ک باید انجام بده. اینکه الان دوست دختر نداره وظیفشه نه لطفش😑

چجوری تحمل این همه تحقیر و بی محبتی و بی ادبی رو میکنی؟ من شوهرم یه کلمه گفت کاش قیافه ات فلان بود هنوز دلم باهاش صاف نشده داره منت کشی میکنه. 

سطح خودتو ببر بالا به جهنم که اگه طلاق بگیری بچتو میگیره فردا پسفردا خواست یه زن دیگه زنش میگه بچتو بنداز پیش مامانش یا یکم بچه بی قراری کنه خودش دودستی تقدیمت میکنه. یا مهریه اتو ببخش بچتو بگیر و دوتا پا داری دوتا دیگه قرض بگیر و از دست این ظالم خودتو نجات بده

دیگه زن مهرداد نیستم💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب مشکل تو اینه همون اول کاری کم‌میاری باید تا تهش بری شاید طول بکشه ولی نشدنی نیست

اره ،اخه یکشب ازش دور باشم میمیرم،یبار یه هفته تحمل کردم و زدم به اون در ،اومد در خونه بچه رو نشون داد در ماشینم قفل کرد از پشت شیشه چند دقیقه دیدم و کار گرفت برد ،نتونستم تحمل کنم😭

اره ،اخه یکشب ازش دور باشم میمیرم،یبار یه هفته تحمل کردم و زدم به اون در ،اومد در خونه بچه رو نشون د ...

اون نقطه ضعفت رو می‌دونه و ازش علیه خودت استفاده می‌کنه باید محکم‌باشی شاید بتونی رامش کنی

کتکت زدن برو پزشک قانونی.  مهریه نداری در ازاش بچتو بگیری.  ؟

مهریه ۷۲سکه ولی میگه مهریه میدم بچه رو نمیدم 

پزشک قانونی قبلا دماغم شکست رفتم که اومد راضیم کرد و تعهد داد،ازون به بعد فقط توسرم میزنه یا سرم محکم میکوبه به دیوار که آثار نباشه

عزیزدلم خوبی هایی ک برای شوهرت نوشته جزئی از کوچیکترین وظایفشه ک باید انجام بده. اینکه الان دوست دخت ...

واقعا نمیدونم چجوری دارم تحمل میکنم😭

پشتوانه مالی هم دارم.

پدرم زنده که بودن گفتن هر موقع نخواستی و خسته شدی من پشتتم هرچی بخوای بهت میدم.

الانم از پدرم دوتا خونه بهم میرسه ولی نمیدونم چرا نمیشه چرا نمیتونم تحمل کنم دوری دخترم😭

واقعا نمیدونم چجوری دارم تحمل میکنم😭 پشتوانه مالی هم دارم. پدرم زنده که بودن گفتن هر موقع نخواستی ...

بیین با ی وکیل خوب مشورت کن.  بالاخره راهی پیدامیشه   شاهد پیداکن کتکت میزنن.... خداکمکت کنه. 

زنان یک جامعه را محدودکنید آنهارا توسری خور و حقیرکنید تمسخرشان کنید کاری کنید تا بزرگترین آرزویشان ازدواج باشد بلایی بر سر آنهابیاورید تا از اجتماع بترسد تخم تفکری در ذهن پدرانشان بکاریدتا ایمان بیاورند دخترانشان را در قفس پرورش دهند کتاب,علم،قلم و چکش را از دخترانشان بگیرید و به جای آن ملاقه و سوزن دستشان بدهید با جوانانشان‌کاری کنید تا ازجنس مخالفشان دورباشند ولی تمام تفکرشان پیش آنها باشد هرکس برای آزادی زنان تلاش کرد را بنده شیطان و دشمن خدابنامید ک او دشمن ما و ما خدای زمین هستیممن تضمین میدهم چنین جامعه ای هزارسال هم بگذرد پیشرفت‌نخواهدکرد (چگونه‌جهان‌را‌ اداره‌کنیم‌ چرچیل)
مهریه ۷۲سکه ولی میگه مهریه میدم بچه رو نمیدم  پزشک قانونی قبلا دماغم شکست رفتم که اومد راضیم ک ...

انقدر سرتو کوبیده به دیوار اینجوری شدی واقعا برات متاسفم خیلی دلم میخواست مهربون و با درک رفتار کنم اما این احمق بازی های خودته که باعث میشه کتک بخوری و هر بلایی سرت میاد حقته. این آدم چند سال بعد بچه تم ورمیداره مثل... کتک میزنه و تمام استخوناشو میشکونه اما بازم از ترست و حماقتت نمیری اقدام کنی. 

اینکه پدرتم فوت شده تقصیر خودته منتظر مرگ خیلیای دیگه ام باش بااین کارات

دیگه زن مهرداد نیستم💔