2777
2789
عنوان

نتیجه تست سنجش

| مشاهده متن کامل بحث + 2278 بازدید | 54 پست
ازطریق همون صفحه که ثبت نام کردی وارد بشی نتیجه را نوشته  برای پسرمن نوشته ثبت نام در مدارس عا ...

آخه به ما هم گفتن مشکلی نیست و خوب بوده ولی تو سایت این رو نوشته.

شما کی سنجش رو انجام دادین؟ 

ما هم زنگ زدیم مدرسه ای که تست دادیم گفتن تا ۵ تیر درست میشه سایت، شما کجا زنگ زدی؟ آره منم تهرانم ...

منم تهرانم .نگفت توی هوش واینا خوب بود فقط گفت خوب بود همین پسر منو واسه بینایی نامه داد که بردم دکتر چشمش ضعیفه یکم نتمه رو هم بردم ولی نزده .نمیدونم والا میگم اگه مشگل نداشت مثل بقیه میزد بلامانع

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تهرانم .نگفت توی هوش واینا خوب بود فقط گفت خوب بود همین پسر منو واسه بینایی نامه داد که بردم دکت ...

من به مدرسه که تست گرفتن زنگ زدم میگه واسه خیلیا اینجور شده و مشکل سایته، شما جایی زنگ نزدی بپرسی؟ 

من به مدرسه که تست گرفتن زنگ زدم میگه واسه خیلیا اینجور شده و مشکل سایته، شما جایی زنگ نزدی بپرسی؟&n ...

منم زنگ زدم به یه شماره که آی تی وسایته خود سنجش هستش گفتم میزنه اینجوری گفت ارجاع هوش شده لابد ولی همون سنجشی که رفتم گفت سایت بروز رسانی نمیشه وخرابه و فلان .منم چند وقته بخدا کلافه م .ولی خب سنجشیه میگفت ما از نمره هوش خبر نداریم چون جواب هایی که بچه میده رو میفرستیم مرکز اونا خودشون نمره بندی میکنن اگه مثلا به حد نصاب نرسه ارجاع میدن به هوش که گفت خودشون پیامک میدن آدرس میدن .من سمت تهرانسرم 

داری کاربرگتو برام بفرستی بببنم

کاربرگ چی عزیز؟ همین که تو واسم فرستادی؟ من آخه با لپ تاپ میبینم نمیتونم بفرستم اینجا الان با موبایلم، ولی عین مال خودته غیر از قسمت بیناییش، بقیش همونه عزیز

کاربرگ چی عزیز؟ همین که تو واسم فرستادی؟ من آخه با لپ تاپ میبینم نمیتونم بفرستم اینجا الان با موبایل ...

اهان .من که با همه چی رفتم لپ تاپ گوشی خودم گوشی شوهرم گوشی مامانم ولی اصلا درست نمیشه که نمیشه

البته من واسه پسرمو همون یک هفته بعدش زدن بلامانع است که من پرینت گرفتم بردم مدرسه ثبت نامش کردم ولی ...

ااا اگر اینجوره که پس واقعا لابد مشکل سایته، اگه واسه شما اول زده بلامانع بعد قاطی کرده حتما. 

یعنی مال شما اولش جواب نداده بود تو سایت بعد یه هفته زد ثبت نام بلامانع است؟

ااا اگر اینجوره که پس واقعا لابد مشکل سایته، اگه واسه شما اول زده بلامانع بعد قاطی کرده حتما.  ...

اره بعد یه هفته که زدم دیدم زده بلامانع است ولی مثلا سال تحصیلی رو زده بود ۴۰۱ ۴۰۲ .مدرسه ایرادی نگرفت ولی خب پیش ثبت نام نمیتونم بکنم .