2777
2789

نه راضی نبودم،انداختن بهم و فوق العاده افتضاااااح

خدایا خواهر کوچیکه هم صاحب خونه بشه الهی آمین😍 ‏یه چیزایی رو نمیشه تو مدرسه و دانشگاه، کف خیابونا و دوردورها یا تو مهمونی و جمع دوست‌ها یاد گرفت، باید سر سفره‌ی پدر و مادرت یاد بگیری.مثل حیا، شرف، حرمت، نجابت، مردونگی و تعهد!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من راضی نیستم کلاهبرداری بیش نیست بیشتر از ۶ تا محصولشو گرفتم بار اول ولی استفاده کردم هیچ فرقی نکرد ...

دقیقا منم فقط از ماست صورتش راضی بودم ولی کرم‌پودرشم‌بدنیست

بناوا سابق هستم🥴واسه‌مرحوم پدرم میشه صلوات بفرستین😢😢

مادرم اسکراب ...پیلاف..لیفتینگ ..و ابرسانشو پد مریم گلی و اسطوخودوس استفاده کرد ده سال جوونتر شد به جون خودم همه خاله هام میگفتن چیکار کرده اما مداوم استفاده میکرد و رعایت میکرد

رژگونه و رژلباشون هم خیلییی قشنگه مخصوصا رژگونه ش عالیه 

۹۲کیلو(زمستون۱۴۰۱)...۹۰کیلو(۲۱فروردین۱۴۰۲)...۸۴کیلو(۱۴۰۲/۲/۱۴).....هدف اینده در عرض ۳ هفته تا یک ماه:وزنِ زیر ۸۰ کیلو......تونستممم💪🫀۷۹/۹۰۰(۴خرداد۱۴۰۲) ...۷۸ کیلو در ۳۱ خرداد...هدف بعدی رسیدن به وزن ۷۵ کیلو در ۳۱تیر(ورزش از نیمه دوم ماه)جااانن بهش رسیدددمممم۷۵کیلووو😍😍😍
من راضی نیستم کلاهبرداری بیش نیست بیشتر از ۶ تا محصولشو گرفتم بار اول ولی استفاده کردم هیچ فرقی نکرد ...

من خودمم اصلا راضی نبود تو تاپیک های دیگه هم گفتم . ضد افتایش گج بود با اب ‌ گوله گوله میشد رو صورت انگار به صورتت دنبه زدی . بافت خیلی سنگین انگار ۱۰ کیلو صورتت سنگینی میکرد . 

و خیلی خیلی هم گرونننننننن . ماسک مو ۲۰۰ میلی رو میدن ۳۰۰ خورده من اینجا ماسک مو ۱۰۰۰میلی رو از قشم خریدم ۱۵۰ تومن . شامپو خریدم ۱۲۰ تومن . یه مارک خیلی معروفی هست .  

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم .