2777
2789
عنوان

ماه دیگه الان چه خبره ؟

178 بازدید | 15 پست

کنکورم دادم  دارم چکار میکنم؟

از سکو افتادم پام شکسته با بچه خونه بابامم چند روزه  چون خونه خودم از پس بچم بر نمیام 

دلم میخواد برم بیرون بگردم نه پا دارم نه وقت 

یعتی این لامصبو بدم از بیکاری چکار میتونم بکنم 

##‍ روزای آخر مونده به کنکور 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چقدر فاصله انداختی بین کنکور و دیپلمت

خیلی سخته اینطوری 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

من بعد کنکور وقت سر خاروندن ندارم 

امتحان نازک دوز دارم هم عملی هم تستی 

یه عالمه خیاطی نیمه تموم دارم 

دوره های جدید خیاطی شروع میشه باید برم ثبت نام 

از پارسال که فارغ تحصیل شدم هنوز کارای اداری دانشگاه انجام ندادم باید برم دنبال اونا 

۳ یا ۴ تا دندون خراب دارم باید برم ترمیم کنم

باید برم آرایشگاه

اووووههه اینقدر کار دارم

🚑🚑اورژانس نی نی سایتم... بس که همتون تاپیک میزنید«تو رو خدا بیایی زندگیم به مو بنده»...🚑🚑 میام که از بدبختی نجاتتون بدم🚑😎😂تو که شمشیر نمیخوای😂

من بعد کنکور وقت سر خاروندن ندارم  امتحان نازک دوز دارم هم عملی هم تستی  یه عالمه خیاطی ...

همه به موقع تموم میشه  حتما به دندونات رسیدگی کن 

خیلی خوبه که خیاطی  عالیه 

من دوس دارم بلد باشم در حد خودمو بچم 

آموزشگاه رفتی یا چی ؟ 

همه به موقع تموم میشه  حتما به دندونات رسیدگی کن  خیلی خوبه که خیاطی  عالیه  م ...

آموزشگاه میرم 

بعد کنکور نازک دوزم تموم میشه 

ضخیم دوزم شروع میشه 

دوره ی لباس بچه کلا جداست البته من فیلم آموزشی رسم الگو کودک از اینترنت دیدم 

لباس بچه راحته از اینترنت میتونی یاد بگیری

🚑🚑اورژانس نی نی سایتم... بس که همتون تاپیک میزنید«تو رو خدا بیایی زندگیم به مو بنده»...🚑🚑 میام که از بدبختی نجاتتون بدم🚑😎😂تو که شمشیر نمیخوای😂