2777
2789
عنوان

مادرشوهرم منو نامحرم میدونه ۰🙄

245 بازدید | 11 پست

سلام بچها .. راستش قراره پدرومادرشوهرم برن مشهد ، و برادرشوهرمو این چندروزبفرستن خونه ما ... پارسالم یک ماه رفتن مکه ، برادرش خونه ما بود ... حالا یهو از زبون شوهرم دررفت که خاله های شوهرمم میخوان باهاشون برن اما به هیچکس نگفتن ، درصورتی که پدرشووهر و برادرشوهر و شوهرم میدونن فقط این وسط من غریبه بودم ، حتی شوهرمم میدونس ولی الان بهم گفت ، سوالم اینه که چطور واسه کاراشون میشم عروس نمونه اما حالا شدم نامحرم !!!

کاربری سومیمه 💁‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اووووووف اسی تو هم دیوونه ای ها.به چه چیزایی فکر میکنی.حالا چی شده مگه.مشهد که همه میرن.چشم چی بزنی

😂😂😂😂آخه اینا از اینان که فکر میکنن همه دارن چشمشون میزنن

کاربری سومیمه 💁‍♀️

تو زندگی سعی کنید هیچوقت عروس خیلی خوب برای مادر شوهر و خانواده اش نباشید ..باور کنید بر اساس تجربه ام میگم .

چون از شما مطمئن میشن اونوقت میشید یه عروس نامحرم و معمولی و خیلی صمیمی که کلی بین شما و عروسای دیگه فرق میزارن ...احترامی که به بقیه عروسا میزارن به شما نمیزارن ....ترسی که از عروسای دیگه دارن از شما ندارن ...حسابی که باید از شما ببرن اصلا نمیبرن ...اصلا از شما نظر خواهی نمیکنن .....خلاصه میشید یه فرد بسیار معمولی که گاها میبینید چقدر بهتون بر میخوره ...

شاید تو بعضی چیزا مهم نباشه و میگید اشکال نداره ولی بعضی کارها دیگه واقعا اذیتتون میکنه .

مثلا : 

من برای پسرم تولد گرفتم ..خواهر شوهرم اومد گفت وضعیت مالی خوبی نداریم 50 میزارم ...منم گفتم اشکال نداره /

یه ماه بعد تولد پسر جاریم بود ...خواهر شوهرم کل پذیرایی رو انجام داد (جاریم 3 تا خواهر داره و یه دختر بزرگ ) صد تومن هم برا تولد گذاشت ..به شوهرم گفتم اره خب برا ما فقط پول نداره.......برا بقیه ولی .............

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........