2777
2789
عنوان

بچهاچندروزیه ک..

169 بازدید | 10 پست

بچه ها من قرص ونلافاکستین والانزاپین میخورم ماله اظطراب و افسردگیه.بعد چندروزیه ک وقتی چشمامو میبندم یکم چشمام گرم میشه انگار یکی صدام می‌کنه یا یه حرفی میزنه  بعد وقتی چشمامو باز میکنم مامانم میگه من اصلاحرفی نزدم.😟قبلا شدم اینجوری ولی خیلی کم الان زیاد میشم اینجوری 

زنگ بزن به دکترت بگو ببین چی میگه

ولی اگه قرصتو مدت طولانی داری مصرف میکنی احتمالا باید عوض بشه

یا اگه تازه شروع کردی شاید از عوارض اولیه س که طی ۲ ۳ هفته اوکی میشه

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زنگ بزن به دکترت بگو ببین چی میگه ولی اگه قرصتو مدت طولانی داری مصرف میکنی احتمالا باید عوض بشه یا ...

داره یه ماه میشه که میخورم به نظرت از قرصاس؟دیروز یادم رفت بخورم یه حال خرابی داشتم همش میپریدم از خواب 

مال قرص اولانزاپین هست توهم میاره. نه تنها قرصت رو عوض کن دکترم یه جا بهتر برو ببین همینا رو میده؟&n ...

دکتر خوبه معروفه خیلی تعریف میکنن. خیلی وابستگی هم داره یکم دیرتر میخورم بیحس میشم.نه رهاکینم داده اونو نخوردم میگن ریزش مو وافسردگی میاره ترسیدم بخورم

مال قرص اولانزاپین هست توهم میاره. نه تنها قرصت رو عوض کن دکترم یه جا بهتر برو ببین همینا رو میده؟&n ...

میتونه از گوشم باشه؟اخه وقتی سوار آسانسور میشم سرگیجه میگیرم یاسرم و روبالشت میزارم گوشام سوت میکشه

میتونه از گوشم باشه؟اخه وقتی سوار آسانسور میشم سرگیجه میگیرم یاسرم و روبالشت میزارم گوشام سوت میکشه

نه توهم ربط نداره به گوش. گوشت لابد باز جزو عوارض داروهاست. آخه من گوشم مشکل داشت قرص اعصاب داد گفت این دارو برا درمان گوشم مشترکه با درمان برخی بیماری های اعصاب.خلاصه قرص اعصاب روی گوش اثر داره بعضی انواع‌ش.شما یه کار کن برو دکترت بگو قرصات  بهت نمیفته