2777
2789
عنوان

کسای ک رو افکارشون کنتزل دارن و در لحظه زندگی میکنن بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 79 پست

من میرم بخابم قرص خاب خوردم کلونازپام حالا فردا عین جنازم ولی بیخیال امشبو بخابم تا ببینم چی میشه

من و نی نیه هشت هفتم خدا بدون هیچ درمانی باردار شدم.مرسی خدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از یطرفم میگم مث مریضیم ک دکتر جوابش کرده باشه میگممگه میشه درست بشم این همه ضربه ب بدنم زدم مثلا ال ...

😅ببخشید میخندمااا حرفاتون انگار حرفای خودمه 😬منم دقیقا اینجوری با خودم میگم ،تجربه ی من میگه همش با روانشناس حل میشه، جسمت سالمه…. مشکلات روحی مونو که سرکوب کردیم و بروز ندادیم اومده روی جسمم خودشو نشون میده… جسمت سالمه مطمین باش،بدن درد داری زنجبیل و دارچین با نبات دم کن بخور خوب میشه( هر کدوم یه قاشق کوچیک) تغذیه هم مهمه به غذات برس ، من الان دقت میکنم، غذای دلخواهمو که درست میکنم میخورم یه حس آرامش میاد تو بدنم… امتحان کن

فقط خودت میتونی به خودت کمک کنی منم تا حدودی همین طوریم ولی بعدش میتونم به خودم غلبه کنم فقط باید خو ...

اره ذیگه ب این نتیجه رسیدم خودم فقط میتونم خودمو نجات بدم همه چی تو مغزم اتفاق میفته.بقول تو ی چیزلی ازبچگی تو وجودم‌ ته نشین شده بعد من ی زار شکست تو زندگیم داشتم روزای بدی گذروندم همش رو هم جمع شده الان بیرون زده

برام دعاگن بخاطر بچه کوچیکم من انقد اراده قوی ندارم ایشاله چیزی نباشه این خودش واسم درس بزرگی شده ک ...

ایشالا که خوب خوب میشی، داشتم جواب پیام قبلی رو‌میتوشتم ، کلمه بچه رو نوشتم صدای اذان اومد😍خدا بزرگه اگه دلت پاک باشه و به کسی بدی نکنی خدا هواتو داره… منم یه مدت خیلی مریض شدم و دیدم جز خودم کسی حواسش نیست و خودمو جمع کردم، سخت گذشت ولی فهمیدم بایدددد به خودم و روح و جسمم اول از همه اهمیت بدم

😅ببخشید میخندمااا حرفاتون انگار حرفای خودمه 😬منم دقیقا اینجوری با خودم میگم ،تجربه ی من میگه همش ب ...

نه من ی جور شدی تو بدنم با تاارامی باید مدت طولانی گرمی بخورم یا طبع اسلامی برم سبک زندگیمچ تعییر بدم.من همیشه دق دق شده بود زندگی نجملات ب تغذیم نمیرسیدم صبحانه همیشه حذفه نهارم انقد دیر میخورم میخام بیهوش بشم

من میرم بخابم قرص خاب خوردم کلونازپام حالا فردا عین جنازم ولی بیخیال امشبو بخابم تا ببینم چی میشه

تمرین کن کم کم قرص رو کم کنی بجاش دمنوش اسطوخودوس بخور شبا آرام بخش و خواب اوره

اره ذیگه ب این نتیجه رسیدم خودم فقط میتونم خودمو نجات بدم همه چی تو مغزم اتفاق میفته.بقول تو ی چیزلی ...

خوب این یکی از ایرا داته که آدمای اینجوری دارن حافظه بلند مدت که همه خاطرات بدو هی برات میاره تو مغزت مرور میشه

گنجشک های درنده
ایشالا که خوب خوب میشی، داشتم جواب پیام قبلی رو‌میتوشتم ، کلمه بچه رو نوشتم صدای اذان اومد😍خدا بزرگ ...

بخدا منم امشب ب این تنیجه رسیدم حالم انقد بد بود شوهرم یا مامانم چیکار میتونن کنم باید خودم حالمو خوب کنم

خوب این یکی از ایرا داته که آدمای اینجوری دارن حافظه بلند مدت که همه خاطرات بدو هی برات میاره تو مغز ...

مثلا من ده ساله پیش نامزد داشتم بهم خورد شبو روز بهش فک میکنم ی بخش بزرگی از مغزمو اشغال کرده اون روز تصمیم گرفتم شمارشو حذف کنم دیگه هرگز بهش فک نکنم.بعد دیدم شب خابشو دیدم کلا بهم ریختم تا عمق وجودم تک تک کاراش حرفاش تو ذهنمه تمام این سالها باهاش زندگی کرده خیالی

نه من ی جور شدی تو بدنم با تاارامی باید مدت طولانی گرمی بخورم یا طبع اسلامی برم سبک زندگیمچ تعییر بد ...

لازم نیست بری توی اینترنت بزن طبعتو پیدا کن ببین چی خوبه بخوری، تغذیه خیلی مهمه، صبحانه که خیلی مهمه ، ناهار و شامم اصلا حذف نکن اگه اضافه وزن داری شام میوه سالاد اینا بخور ولی حذف نکن… غذا نخوری مغزت درست کار نمیکنه ، 

مثلا من ده ساله پیش نامزد داشتم بهم خورد شبو روز بهش فک میکنم ی بخش بزرگی از مغزمو اشغال کرده اون رو ...

خوب از تو گوشیت پاک کردی تو حافظت که هست ،منم دقیقا همینطور یم چون کینه ایم وآدم اهل تلافی یعنی تا تلافی نکنم ولی کن نیستم برا همون خاطرات بد تو ذهنم میمونه پس در نتیجه خود آزاری میکنم

گنجشک های درنده
خوب از تو گوشیت پاک کردی تو حافظت که هست ،منم دقیقا همینطور یم چون کینه ایم وآدم اهل تلافی یعنی تا ت ...

بحث کینه نیست دوسش داشتم در حد جنون دلم خوش ب اینکه تو فکرم دارمش هروقت تصمیمم میکیرم پاکش کنم انگار مغزم نمیزاره ضمیر ناخوادگاه بیدار میشه 

مثلا من ده ساله پیش نامزد داشتم بهم خورد شبو روز بهش فک میکنم ی بخش بزرگی از مغزمو اشغال کرده اون رو ...

ول کن بابااا ده ساااال… ببخشید اینجوری میگماا اون اگه لیاقت تورو داشت کاری نمیکرد تو به این حال بیفتی… حتما به صلاحت بوده که خدا از زندگیت بیرون کرده، توی لحظه حال باش الان چی داری الان کی کنارته الان کجایی … گذشته رو کشش نده ، من انقدرررر اتفاقات بد برام افتاده هر کی میبینه میگه خوب موندی… به خدا اعتماد کن اون بدتو نمیخواد، بعضی وقتا اتفاقات بد به صلاحته و تو نمیدونی بعدا خواهی فهمید حکمتش رو