2777
2789

من امشب با ی آقایی آشنا شدم تو ی گپ 

بعد تا نیم ساعت پیش حرف می‌زدیم 

درخواست دوستی داد بهم شرایط زندگیش پیچیده اس 

می‌خوام کمک کنید راه درست انتخاب کنم 

۲۶سالشه ی مدرک لیسانس تربیت بدنی داره 

لیسانس دوم که الان ترم آخر لیسانس بازرگانی 

هم کار می‌کنه هم درس میخونه چهارتا بچه هستن 

ی خواهر بزرگتر ی خواهر دوقلو و ی خواهر کوچکتر 

۴بچه هستن مادرشون در سن ۶سالگی از دست میده 

پدرشونم دوسال پیش ی جورایی هم پدر هم مادر 

و خیلی خواهراشو دوست داره جونش بسته به اونا 

بعد خونشون جای خوبیه 

میخواد بعد مدرک گرفتنش کار واردات صادرات بکنه 

قصدش آینه بیشتر آشنا بشه بعد بیاد جلو ازدواج

بنظرتون بدرد ازدواج میخوره آیا؟ 

اون دختر هم بیست سالشه و پدر نداره 

وضع زندگیشون متوسط رو به بالا

خدایا...                                                                            نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

٢٤ نشده خيلي جدي گرفتن اين موضوع عجيبه!

نه می‌خوام ببینم بااین شرایط میشه یانه 

اگه نمیشه زودتر خدافظی کنم همین 

خدایا...                                                                            نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:) 

نه می‌خوام ببینم بااین شرایط میشه یانه  اگه نمیشه زودتر خدافظی کنم همین

اگه واقعا میخوای امتحان کنی ببینی چجوریه، از مجازی بودن درش بیار با خانواده های همدیگه اشنا شین حسابی وقت بگذرون باهاش اما خودتو ول نکن به هیچ وجه شاید قصدس گول زدن به بهانه ازدواج باشه خلاصه که اگه راست بگه موافقت میکنه با اشنایی کامل، بعدم چ عجول یه شبه قرار ازدواج گذاشت حرفم اینه اعتماد نکن حسابی بشناسش

به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم. ممکنه تو تاپیک بغلی باهام دعوات بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌:))) 
چي ميشه يا نه؟ شما يك شب ب يك اكانتت اعتماد ميكني؟

میگم این آدم راست گفته باشه بااین شرایط خوبه یانه 

اگه نمیشه فردا خدافظی کنم 

چجوری اعتماد کنم ؟ قبل اینکه همو ببینیم ی تایم طولانی باهم دوست باشیم ؟

اگه واقعا میخوای امتحان کنی ببینی چجوریه، از مجازی بودن درش بیار با خانواده های همدیگه اشنا شین حساب ...

آخه نمی‌خوام مطمئن نشدم  خودم خانواده در جریان بذارم 

بعد اون خانواده یا بزرگتر نداره خودش مرد خونه اس

شما خودت بايد ببني معيارت چيه. خوب و بد رو شناخت بيشتر نشون ميده

مادر پدر نداره و مرد خونه اس خیلی به خواهرانش وابسته است مشکلی ایجاد نمیکنه؟

آخه نمی‌خوام مطمئن نشدم  خودم خانواده در جریان بذارم  بعد اون خانواده یا بزرگتر نداره خود ...

عزیزه من طرف عقد کرده توی عقد شوهرش باهاش خوابیده دختریشو ازش گرفته و زده زیر همه چی رفته واسه طلاق حالا دختره مونده و بدبختیاش، دور از جونت پیش نیاد برات اما تو میخوای با یه ادم که هیچ شناختی بجز حرفای خودش ازش نداری و تو زندگیت راه بدی اونم بیخبر از خانواده؟ چجور نمیترسی زمونه خیلی خراب شده 

به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم. ممکنه تو تاپیک بغلی باهام دعوات بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌:))) 
مادر پدر نداره و مرد خونه اس خیلی به خواهرانش وابسته است مشکلی ایجاد نمیکنه؟

اینجور چیزا که با یه مشاوره قبل ازدواج حل میشه دوتایی میرید میبینید اصلا اخلاقاتون بهم میخوره یا نه از لحاظ روح روان مشکلی دارید یا نه

عزیزه من طرف عقد کرده توی عقد شوهرش باهاش خوابیده دختریشو ازش گرفته و زده زیر همه چی رفته واسه طلاق ...

درسته حرفت اما خانواده سخت گیری دارم 

خانواده بفهمن میگن بیاد جلو خواستگاری و تو ی هفته عقد میکن تموم  

درسته حرفت اما خانواده سخت گیری دارم  خانواده بفهمن میگن بیاد جلو خواستگاری و تو ی هفته عقد می ...

منم خانواده ام اینجوری بودن برا همین ازدواج سنتی کردم