2777
2789

داروهای قلبی به تنهایی باعث لاغریتون شدن؟ بدون اینکه مشکل دیگه ای داشته باشید؟ 

می‌تونم راجع به آریتمی قلبی و پرولاپس، نارسایی دریچه‌های قلب و ایسکمی طبق تجاربی که در طول بیماری داشتم، کمکتون کنم❤️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامان من به خاطر فشار خونشون مصرف کردن ولی لاغرشون نکرده تاثیری نداشته 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
من نه .فقط پرانول حافظم ضعیف کرد 

پرانول هم مصرف می‌کنم ولی موقعیتی... متشکرم 

می‌تونم راجع به آریتمی قلبی و پرولاپس، نارسایی دریچه‌های قلب و ایسکمی طبق تجاربی که در طول بیماری داشتم، کمکتون کنم❤️ 

مامان من به خاطر فشار خونشون مصرف کردن ولی لاغرشون نکرده تاثیری نداشته 

ممنونم 

من نه .فقط پرانول حافظم ضعیف کرد 

وای جدی؟؟😐😐😐

با پدرمادراتون مهربونتر باشین اونا هم اولین بارشونه که زندگی رو تجربه میکنن💗بیا پای قسمت نزاریم چه قدر خودت را عذاب میدهی،این چیزهایی که از آن شکایت میکنی،همان زندگی ست،هرگز برای هیچکس یا در هیچ زمان،بهتر از این نبوده آقا سلام!میشه به من اجازه بدی؛ بازم بیام…دیگه تموم میشه همه دلتنگیام!🕊️🤍
منم موقتی استفاده کردم . ولی بیزو پرولول بهتر بود برام 

بیزو واقعا خوبه و اصلا قابل مقایسه با پرانول نیست 

با اینحال اگر در روز طبق روال بیزو رو خورده باشم و دچار حال بد باشم پناهم همون پرانوله

شما برای چه مشکلی مصرف می‌کردید؟ 

بیزو واقعا خوبه و اصلا قابل مقایسه با پرانول نیست  با اینحال اگر در روز طبق روال بیزو رو خورده ...

پرانول برای من بی بخار سنگینی قفسه سینم خوب نمیکنه لعنتی . ولی بیزو پرولول که میخورم انگار از بند آزادم کردن درد ها هم کم میشه . 

من پرولاپس دارم . خیلی ها دارن اصلا متوجه نمیشن ولی برای من علامت دار هست . 

پرانول برای من بی بخار سنگینی قفسه سینم خوب نمیکنه لعنتی . ولی بیزو پرولول که میخورم انگار از بند آز ...

درسته 

منم پرولاپس و آریتمی دارم