2777
2789
نمی دونم من تهرانم دنبال دکتر خوبم

وای خیلی سخته انتخاب😰 هزینه های بعضی دکترا ک خیلی بالاس اینا هم ک کنتره ۳۵ ب بالا،تهران چقدره هزینه؟مثلا دکتر پیام حق پناه و پست چی شیراز ۶۶ تا ۷۰ میلیون میگیرن پست چی خیلی ناراضی هم داده جدیدا کج میشع دماغاشون مث اینکه نیگن نوک دماغ رو پایه نمیزاره، من اینا رو میشنوم استرس میگیرم نمیدونم کدوم دکتر برم🥲شما اولین قدم چ کار کردین واس عمل؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خیلی سخته انتخاب😰 هزینه های بعضی دکترا ک خیلی بالاس اینا هم ک کنتره ۳۵ ب بالا،تهران چقدره هزینه ...

من چهار تا مطب دکتر رفتم تو تهران 

بعد سومی حمیدرضا مفرد بود نوبت جراحی گرفتم الان پشیمون شدم میخوام کنسل کنم. قیمت و دایرکت بپرسی میگه ۴۸ به بالا

میلانی ۵۰ به بالا میگرفت

محی برای اردیبهشت گفت  ۳۲

جهاندیده گفت ۵۰ تا ۶۰  

من چهار تا مطب دکتر رفتم تو تهران  بعد سومی حمیدرضا مفرد بود نوبت جراحی گرفتم الان پشیمون شدم ...

چ خوب ۴ تا مطب هم رفتی من فقط این دکتر مد نظرم گرفتم یکی دیدم عمل کرده بود قشنگ بود بعد هنوز وقت نگرفتم پیشش ،فردا میخام وقت ویزیت بگیرم انشالله خداکنه بتونم عمل کنم راحت بشم خیلی از بینی ام بدم میاد😢

بابک محی رو میشناسی؟

اولین مطبی که رفتم اونجا بود

دوستم عملکرده بود 

هنوز دوستم و ندیدم بدون چسب 

ولی رفتم مطب چند تا خانوم بودن خیلی خشوحال و خندان بینی هاشون چسب داشت و خیلی راصی بودن از عملشون

بعد عکس بکدن چسبشون و دیدیم  دماغشون خیلی نا متقارن بود و من ک دقتم کمه فهمیدم. تعجب میکنم چطور خودشون نفهمیده بودن

چند تا بودن قشنگ شده بودن چند وقت از عنلشون میگذشت و اطرافیان و اورده بودن برای جراحی.

دوتا خانومم ناراضی بودن و گفتن هرجا عمل میکنی اینجا عمل نکن

نتیجه همه دکتر ها کاروشون خوب و بد داره

چ خوب ۴ تا مطب هم رفتی من فقط این دکتر مد نظرم گرفتم یکی دیدم عمل کرده بود قشنگ بود بعد هنوز وقت نگر ...

این ۴ تا دکتر و از قبل عید رفتم 

یعنی انقور سرم شلوغه ک نمیرسم برم

مثلا ۱۰ سال میش دوتا اطرافیان پیش بشارتی زاده عمل کردن خوب شدولی جدیدا خیلی بد میگن

میترسم برم پیشش

این ۴ تا دکتر و از قبل عید رفتم  یعنی انقور سرم شلوغه ک نمیرسم برم مثلا ۱۰ سال میش دوتا اطراف ...

وای منم میترسم خراب شه بدتر شه😰شما چن سالتونه ؟ببخشید میپرسما؟من ۱۹ سالمه الباه دو ماه دیگ میشه ۲۰ سالم

وای خیلی سخته انتخاب😰 هزینه های بعضی دکترا ک خیلی بالاس اینا هم ک کنتره ۳۵ ب بالا،تهران چقدره هزینه ...

نمی دونی چقدررر در گیرم و پیچ دکتر فالو دارم

از استرس داشتم میمردم ک مفرد واقعا همون سبکی عمل میکنه ک من میخوان یا نه

روزی صدر بار تصمیم مرفتم کنسل کنم روزی صد بار میگفتم نه من پیش همین عمل میکنم

امروز دیگه تصمیم گرفتم کنسل کنم دیگه واقعا از ظهر که نظرن تغییر نکرده 

نمی دونی چقدررر در گیرم و پیچ دکتر فالو دارم از استرس داشتم میمردم ک مفرد واقعا همون سبکی عمل میکنه ...

وای منم گالریم پر از اسکرین شات های شمارع های مطب هاشون هس و پیج ها فالو دارم ولی میترسم مث س ...گ 😅ببخشید