2777
2789

واقعا بعضی وقتا بی فکر و بی درک میشن و فقط به خودشون و شکمشون و استراحتشون فکر میکنن

من الان ۸ ماهمه به شدت کمر درد و درد زیر شکم دارم و نفسم بالا نمیاد از صبح که بیدار میشم دارم با پسر ۵ ساله ی شیطونمون سرو کله میزنم و کار خونه و آشپزی و اینجور کارا

بعد آقا دیروز و امروز که روز تعطیلش بوده و  خونه هست باید بیشتر از ما بخوابه و توی گوشی بچرخه و کلا عصرش هم بیخیال بره بیرون به هوای خرید سر به رفیقش بزنه 

البته من چیزی نگفتم و واقعا صبوری کردم تا الان ولی اینجاش داغ دلم شده که از ۱۱ به هوای اینکه فردا باید صبح زود بیدار شم برم اداره رفته تو اتاق خواب منو بچه رو تنها گذاشته منم با این کمر درد دارم میچرخم و زجر میکشم بعد الان رفتم میبینم بیداره سرش توی گوشی داره توی اخبار ورزشی میچرخه

وواقعا چه رفتاری مناسبشه؟؟؟

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی پسرتو عادت بده به باباش بذار اویزونش شه مجبور شه همه جا بببره برا بچتم خوبه اجتماعی میشه 

اصلا هر زنی بچشو بابایی کرد اولش خوشبخت دو عالم شد 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

سخت نگیر

طی هفته اونام خسته میشن

یوقتاییم واقعا مشکلات و فکرو خیال باعث میشه توخودشون باشن

مردااین روزا شرایط سختی دارن

عیب نداره 

دیگه شمام خانومی و مادر بالاخره زندگی هروزش خوشی و کمک و تفریح نیست

البته منم فقط گفتم واقعا که و قهر کردم اومدم تو اتاق پسرم خوابیدم

نکن این کارو 

الان فک‌کردی ناراحت میشه؟ 

نه اصلا 

اتفاقا راحتتر تو گوشی میچرخه.

حرف بزن باهاش 

مردها با اخم و تیکه و کنایه منظور آدمو نمیفهمن 

فقط میگن چقد زنم غرغر میکنه 

حرف حرف حرف با زبان خوش

اللّهم عجّل لولیک الفرج
هیچی پسرتو عادت بده به باباش بذار اویزونش شه مجبور شه همه جا بببره برا بچتم خوبه اجتماعی میشه  ...

واقعا خاک به سر من با این دلم از اولش هم دلم برای شوهرم سوخت هم برای بچه ام چون شوهرم کلا مدل کم حوصله گی برداشت سر تربیت و گرفتن بچه من خودم همه مسئولیت های پسرم رو گردن گرفتم اونم الان کلا در این مورد وا داده اصلا هم با هم کنار نمیان حاضر نیست مثلا میره خرید بچه رو با خودش ببره من یه نفسی بکشم یا وقتی خونه است سرش توی گوشیه نیم ساعت وقت بزاره بچه رو ببره پارکینگ یا پارک یا  کوچه دوچرخه سواری 

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
داد و بیداد و غر زدن و حرف دلت رو زدن و تو خودت نریختن

زیاد امتحان کردم البته داد و بیدادی نیستم و نبودم ولی غر و صحبت و تذکر زیاااااد دادم ولی بی فایده اس خواهر من 

سخت نگیر طی هفته اونام خسته میشن یوقتاییم واقعا مشکلات و فکرو خیال باعث میشه توخودشون باشن مرداای ...

بخدا قبول دارم برای همین خیلی همراهی میکنم و کنار میام ولی الان که ماه آخر بارداریمه واقعا دلم خون میشه از غصه با این کاراش اون نباید درک کنه من زنم همیشه هوامو داشته الان که مدام درد داره و داره میگه من هواشو داشته باشم؟؟؟

نکن این کارو  الان فک‌کردی ناراحت میشه؟  نه اصلا  اتفاقا راحتتر تو گوشی میچرخه. ح ...

هزار بار با هر زبون خوشی که فکر کنید گفتم و گلایه مردم که توقعم چیه این یکی دو ماه آخر بارداری هم مدام گفتم ولی اصلا درک نمیکنه که فقط ۲۴ ساعت کمک حاله بعد انگار نه انگار

واقعا خاک به سر من با این دلم از اولش هم دلم برای شوهرم سوخت هم برای بچه ام چون شوهرم کلا مدل کم حوص ...

سر بعدی حواست باشه دیگه کلا با زبون خوش بسپار بهش 

بگو بوتو میشنوه ساکت میشه و اینا حتی قبلش ساکتم بود بگو اومد بغلت ساکت شد 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵