2777
2789
عنوان

خونه مادرشوهرم همش گرما میخورم

1127 بازدید | 32 پست

بچه ها من خیییلی گرمایی ام حتی تو زمستون هم گرما میخورم تابستون که جای خود داره خیلی هم چاق نیستم ولی مدلمه خونوادگی اینطوریم از اون طرف مادر شوهرم خیلی سرمایی ان فقط وسط مرداد اونم سرظهر کولر روشن میکنن من می‌خوام بمیرم خونشون برا همین تابستون کمتر میرم خوبیم با هم ولی سر همین موضوع همش ازم ناراحت میشن که چرا نمیای فکر میکنن دوست ندارم برم بهونه گرما رو میارم میبینن همش صورتم و موهام خیس عرقه ولی باورشون نمیشه چیکار کنم به نظرتون؟ حتی امشب مادرشوهرم‌ گفتن فردا ظهر بیاین خونمون گفتم نه ممنون بعد که تنها شدن شوهرم گفته خانمم خیلی گرماییه اونا هم گفتن خب کولر روشن میکنیم ولی میدونم نیم ساعت روشن میکنن بعد دیگه کلا خاموشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خداییش خسیس نیستن بعدم میبینن من دارم تلف میشم میگن ما خب پاهامون از باد کولر درد میگیره اگه میخو ...

نمیشه با خودتون پنکه ببرید؟ هر جا میشینی روشن کنی

میشه برای سر به راه شدن داداشم یه صلوات بفرستین... یا امام زمان امیدم به خودته نا امیدم نکن...
حق داری منم مثل خودت همششش خیس عرقمبخاطرهمین تابستون مرگمه منم بودم نمیرفتم 

یعنی هرروز باید برم حمام وگرنه قابل تحمل نیستم تو خونه هم همش جلو کولر می‌شینم بدبختی اینه لخت هم نمیتونم باشم پشه خیلی میزنه منو😂😂😂