2777
2789
عنوان

دوست پسررر دروغ گوووو

88 بازدید | 11 پست

در یک گروه که دوست پسرم عضو آن است  به طور مخفیانه وارد شدم و پیام هایی که داخل آن گروه با دیگران رد و بدل میکند رو خوندم با توجه به پیامهایی که اونجا ارسال کرده بود فهمیدم خیلی چیز ها از من پنهان کرده بهم چندتا دروغ گفته و به من توهین کرده

آیا به او بگویم که مخفیانه وارد آن گروه شدم یا نه؟؟؟؟

هرچند اون گروه پر از پسر های بی ادب هست و محتوای خوبی ندارد و من گروه رو از طریق اسکرین شاتی که دوست پسرم قبلا از تلگرامش فرستاده بود دیدم و برای پیدا کردنش در تلگرام سرچ کردم

ضمنا دوست پسرم قبلا راجب این گروه صحبت میکرد و میگفت که گاها اینجا سر میکند به همین خاطر من از روی کنجکاوی این گروه را پیدا کردم

بله، بهشان بگو که من این گروه فساد را پیدا کردم، و میخواهم که از  تو شتر جدا شوم، چون که در آن گروه حرفای رکیکی و واقعیت هارا فهمیدم و دیگر دوست ندارم. 

کاش شخصیتتون مث بیوگرافیتون قشنگ بود! هوم؟                 دیانا_هسدم سابق:/
بله، بهشان بگو که من این گروه فساد را پیدا کردم، و میخواهم که از  تو شتر جدا شوم، چون که در آن ...

ببخشید کتابی نوشتم چون اینارو از مشاور پرسیده بودم 

ولی جدی میگین؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید کتابی نوشتم چون اینارو از مشاور پرسیده بودم  ولی جدی میگین؟

ن سید طوری نی، بله جدی میگم، اون اگ تورو دوست داشت واقعیت ها رو بت میگف و نمیزاشت ت ب این صورت بفهمی واقعیت هارو، ولی بازم هرچی خودت میدونی

آخه میترسم بگه تو به چه حقی اون گروه رو پیدا کردی

غلط میکنه همچین حرفی بزنه، بگو اگ میخای با من باشی باید من همه چیزارو بدونم، اینطوری نمیشه سرم شیره بمالی، خیلی معذرت میخام ولی طرف شمارو احمق گیر اورده

غلط میکنه همچین حرفی بزنه، بگو اگ میخای با من باشی باید من همه چیزارو بدونم، اینطوری نمیشه سرم شیره ...

حق با تو هست مرسی واقعا فعلا که باهاش قهرم و دو هفته هست ازم سراغی نگرفته ولی تو اون گروهه داره از خاطرات باغ رفتنش با دخترها و پسرها میگه

حق با تو هست مرسی واقعا فعلا که باهاش قهرم و دو هفته هست ازم سراغی نگرفته ولی تو اون گروهه داره از خ ...

خواهش میکنم🤍این انسان بشدت شمارو ب بازی گرفته و شما باید بهش نشون بدی ک همچین آدم ی نیستی، ببین من ب جای ت دارم فشار میخورم، شت