2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آزمایش اخیرا دادم  فقط کم خون بودم  از اون میشه باشه ؟

اگر مشکلی نداشتی که پس نگران نباش باز اگه تونستی سونو هم بده که مطمئن بشی فیبروم یا کیست نباشه(کیستم ممکنه باعثش بشه)

ممکنه چون منم کم خونی دارم ولی از یکی پرسیدم گفت احتمال داره از حرکات رحمت باشه یا قرصی چیزی که خوردی

اگر مشکلی نداشتی که پس نگران نباش باز اگه تونستی سونو هم بده که مطمئن بشی فیبروم یا کیست نباشه(کیستم ...

قرص آهن 

و قرص های روده مصرف میکنم 

از همون موقع اینجور شدم 

بعضا هم داخل شکمم یه چیزی میگیره ولی می‌کنه درد داره 

دونغره 

قرص آهن  و قرص های روده مصرف میکنم  از همون موقع اینجور شدم  بعضا هم داخل شکمم یه ...

چقدر مثل منی🥲میگم درکل معمولا چیز نگران کننده‌ای نیست باز برا اینکه مطمئن بشی ی دکتری که همونجا تو مطبش سونو داره برو همونجا سونو انجام بده خیالت راحت بشه ولی درکل نگران نباش چون خودم تجربه کردم(من حتی لخته قهوه‌ای هم قبل از شروع پریودم داشتم) چیزی نبود

ممکنه بخاطر دفع کیست باشه-ممکنه کم خونی باشه-ممکنه از پریود قبلی به خاطر حرکات رحم جا مونده باشه-یا خیلی چیزای دیگه