2777
2789

برو دکتر معاینه بشی

البته روزهای اول و اخر پریودی طبیعی هست

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله اگر سردی زیاد بخوری یا اگر کیست داشته باشی احتمال لکه بینی هست. حتی ممکنه سالم باشی و مشکلی نداشته باشی اما چون بنیه ات ضعیفه و به اصلاح طب سنتی اگر کمرت شل باشه لکه بینی میشی. منظور از شل بودن کمر هم ضعیف بودن رحم هست.  بهر حال باید بری دکتر

بستگی داره عزیزم بعضی وقتا لکه بینی به علت آزاد شدن تخمک هستش که اون طبیعیه ولی در شرایط دیگه نه بای ...

یک هفته تا چند روز مونده به پریود اینجوری میشم 

همون آزاد شدن تخمک هستش؟

چند ماهه اینجوری شدم 

دونغره 

یک هفته تا چند روز مونده به پریود اینجوری میشم  همون آزاد شدن تخمک هستش؟ چند ماهه اینجوری شدم ...

از روز اول پریودت به مدت ۱۲تا ۱۴ روز اگه باشه آزاد شدن تخمک هست البته با این چیزی که شما داری میگی احتمال میدم پرولاکتین و تیروئید باشه حتما برو دکتر آزمایش بده

آزمایش اخیرا دادم تیروئید ام نرمال بود  پرولاکتین چیه😥

پرولاکتین غده های شیردهی هستن که تو زنا وجود دارن بین خانم ها شایع هستش اگه بالا باشه قرص بهت میده میاد پایین و پریودیت تنظیم میشه دیگه 

ولی حتما به پزشک مراجعه کن که کنترل بشه چون خیلی مهمه اگه اینه دور از جون بالاتر نره بتونی کنترلش کنی

پرولاکتین غده های شیردهی هستن که تو زنا وجود دارن بین خانم ها شایع هستش اگه بالا باشه قرص بهت میده م ...

تو دخترا هم؟ پریودم منظمه ولی قبلش لکه بینی دارم 

مرسی عزیزم از راهنماییتون 

دونغره