2777
2789

ما چند وقته که مشکلاتمون زیاد شده و باهم نمی سازیم . من چند جفت طوطی مولد دارم که تازه الان به سود رسیدن . شوهرم قبلا کارت یارانه رو داده بود بمن و از روی اون من خرج می کردم حالا میگه فقط ماهی بهت ۳۰۰ میدم هیچ پول دیگه ای نمیدم . تازه از پول پرنده هات هم باید بهم بدی😐

خودش ماهی ۱۳ ت حقوق می گیره و نیازی ب اون کارت یارانه و پول پرنده های من نداره از طرفی هم نمیزاره بیرون کار کنم . بنظرتون با این مرد باید چکار کنم؟

هیچ اجنبی دلش برای ایران نمی سوزه ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزن تو دهنش ۳۰۰ چی میشه اخه 

شوهر من راننده اسنپه ۲۰ تومن ۲۰ تومن از دست مردم میگیره 

ولی شب به شب ۳۰ تومن بهم میده پول لباس ولوازم ارایش وارایشگاه وهمه رو سوا میده ۲ ملیون کرایه خونه که مستاجر میده هم برای منه 

خودش میگه از زن وبچم دریغ کنم خدا روزیمو کم میکنه

لایک لطفا

خیییلیییی دوست دارم. خیلی. میمیرم براتتتت دوست دارم به کللل دنیا بفهمونم که چقد دوست دارم و برام عزیزی. از ته دلم عاشقانه دوست دارم. تا آخر دنیا دوست دارم.تا آخر آخره دنیا. دنیاها بیادو بره دوست دارم. . 
بزن تو دهنش ۳۰۰ چی میشه اخه  شوهر من راننده اسنپه ۲۰ تومن ۲۰ تومن از دست مردم میگیره  ول ...

ماهیانه چه قدر میده بهتون؟

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !