2777
2789

سلام خانوما 

کسی اطلاع داره واسه اموزش کامل کاشت ناخن هزینش حدود چنده؟! 

و بنظرتون برم کلاس دف بهتره یا اموزش کاشت ناخن 

کلاس دف خسته نمیشم؟ 

هرموقع کارشون لنگه میگن دلمون تنگه... 😄😏

من کلاس دف رفتم

خب باید ببینی در نهایت چی میخوای

میخوای پول در بیاری؟ دف رو حرفه ای بری تا تهش ت استاد بشی؟کاشت ناخن رو برای پول دراوردن میخوای؟

دلم میخواد یکی رو اونقدر بزنم اونقدر بزنم تا خونش بپاشه اینور اونور، بعدش تیکه تیکش کنم بندازمش سطل اشغال، تهشم همونجا بشینم گریه کنم که چرا اینکارو کردم/ یا دلم میخواد برم بالای کوه اونقدر جیغ بزنم تا تمام غم، درد، خشمایی که رها نکردم رو رها کنم، اونقدر جیغ بزنم تا خالی بشم، اونقدر جیغ بزنم تا از گلوم خون بیاد و اخرشم همونجا بیفتم بمیرم/ فقط دلم یه خونه توی یه جنگل بی نام و نشون و بی حاشیه میخواد که تا صد قدمیم هیچکس نباشه، کنار خونم یه رودخونه داشته باشم، دورو بر خونم پر از گلای قشنگ و خوشبو باشه، هر روز صبح با صدای گنجشکای اونجا بلند بشم، پاهامو توی اب تکون بدم، و موهامو رها کنم توی باد تا برقصن، فقط بخندم و بخندم، بدون فکر اینکه کی چه فکری میکنه دربارم، بدون اینکه استرس و اضطرابی داشته باشم، به دور از حملات عصبی و خشم و ناراحتی/میدونستین وقتی بچه میارید باید تربیتشم بکنید دیگه نه؟/امیدوارم روزی همه به این درک برسن که چه ازار کلامی و فیزیکی جرمن، در برابر این ادما و این ازار اذیتا سکوت نکنیم، همونجا فریاد بزنیم و بدونیم که هیچکس قرار نیست با جواب ندادن به این ادما به ما بگه با حیا و خانم و به به چه چه کنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دف ی نوع سازه؟

بله  

دلم میخواد یکی رو اونقدر بزنم اونقدر بزنم تا خونش بپاشه اینور اونور، بعدش تیکه تیکش کنم بندازمش سطل اشغال، تهشم همونجا بشینم گریه کنم که چرا اینکارو کردم/ یا دلم میخواد برم بالای کوه اونقدر جیغ بزنم تا تمام غم، درد، خشمایی که رها نکردم رو رها کنم، اونقدر جیغ بزنم تا خالی بشم، اونقدر جیغ بزنم تا از گلوم خون بیاد و اخرشم همونجا بیفتم بمیرم/ فقط دلم یه خونه توی یه جنگل بی نام و نشون و بی حاشیه میخواد که تا صد قدمیم هیچکس نباشه، کنار خونم یه رودخونه داشته باشم، دورو بر خونم پر از گلای قشنگ و خوشبو باشه، هر روز صبح با صدای گنجشکای اونجا بلند بشم، پاهامو توی اب تکون بدم، و موهامو رها کنم توی باد تا برقصن، فقط بخندم و بخندم، بدون فکر اینکه کی چه فکری میکنه دربارم، بدون اینکه استرس و اضطرابی داشته باشم، به دور از حملات عصبی و خشم و ناراحتی/میدونستین وقتی بچه میارید باید تربیتشم بکنید دیگه نه؟/امیدوارم روزی همه به این درک برسن که چه ازار کلامی و فیزیکی جرمن، در برابر این ادما و این ازار اذیتا سکوت نکنیم، همونجا فریاد بزنیم و بدونیم که هیچکس قرار نیست با جواب ندادن به این ادما به ما بگه با حیا و خانم و به به چه چه کنه

کاشت ناخن بستگی داره به اینکه مدرک بخوای یا نه

مثلا من خودم میخواستم برم یاد بگیرم از دوجا پرس و جو کردم یکیش مدرک میداد یکیش نه

تفاوت قیمتشونم زیاد بود و تازه تجربه اونی که مدرک نمی‌داد بیشتر بود و کارش خیلی بهتر بود

اونی که مدرک میداد بین ۷ تا ۸ تومن میگرفت کامل آموزش میداد 

اونی که مدرک نمی‌داد ۳ تومن گرفت برای آموزش کامل 

منم رفتم پیش اونی که مدرک نمی‌داد چون مدرکش بدردم نمیخورد

گفته بودی که چرا خوب به پایان نرسید؟ راستش زور منِ خسته به طوفان نرسید... گرچه گفتند بهاران برسد مال منی قصه آخر شد و پایان زمستان نرسید... من گذشتم که به عشق تکیه کنم ، جگرم سوخت ولی عشق به عصیان نرسید...

من کلاس دف رفتم خب باید ببینی در نهایت چی میخوای میخوای پول در بیاری؟ دف رو حرفه ای بری تا تهش ت ا ...

ب دف علاقه دارم ولی اکثرا میگن خسته کننده هست اولش ذوق داری 

ولی کاشت ناخن هم نمیدونم هزینش چقدره 

هم واسه سرگرمی میخوام و هم درامد

کاشت ناخن بستگی داره به اینکه مدرک بخوای یا نه مثلا من خودم میخواستم برم یاد بگیرم از دوجا پرس و جو ...

خب بعد ها ک بخوای داخل ارایشگاه کار کنی مدرک میخواد🤦🏻‍♀️

خب بعد ها ک بخوای داخل ارایشگاه کار کنی مدرک میخواد🤦🏻‍♀️

بعضی جاها مدرک نمی‌خوان بیشتر ملاکشون اینه که بلد باشی من خودم اوایل برا اینکه رستم راه بیفته میرفتم یه آرایشگاه تازه vip هم بود ولی مدرک نمیخواست فقط نمونه کارامو دید و یکی دوتا مشتری داد دستم دید اوکیه گذاشت بمونم

گفته بودی که چرا خوب به پایان نرسید؟ راستش زور منِ خسته به طوفان نرسید... گرچه گفتند بهاران برسد مال منی قصه آخر شد و پایان زمستان نرسید... من گذشتم که به عشق تکیه کنم ، جگرم سوخت ولی عشق به عصیان نرسید...