2777
2789
عنوان

اونایی که تو رابطن

134 بازدید | 8 پست

چقدر مادیات مهمه؟هنوز شوهرم نیست ولی خیلی وقته باهمیم از نظر احساسی و توجه و احترام کم نمیزاره ولی وضع مالیش متوسطه همه مناسبتا باید انتظار کادو داشته باشم؟

صبح میشه این شب باز میشه این در صبر داشته باش:)       TYPE:INTP

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منظور از رابطه رابطه جنسی هم هست؟ خب ببینید اگه همه چی اوکیه خیلی به مادیات گیر ندین... بعدم سر ...

نه در اون حد فقط معاشقه فعلا شرایط ازدواج فراهم نیست خودم نمیخوام میخوام بدونم یه پسر وقتی یکیو واقعا دوست داشته باشه بیشترم براش خرج میکنه؟

نه در اون حد فقط معاشقه فعلا شرایط ازدواج فراهم نیست خودم نمیخوام میخوام بدونم یه پسر وقتی یکیو واقع ...

مهم خرج الانش نیست ...مهم خرج زندگیشه...

مهم اینه ماهیگیری بلد باشه حتی اگه الان وضعش خیلی مناسب نباشه.......سعی کنید از این روابط هم تا حد امکان دوری کنید یا سریع به ازدواج ختمش کنید خیلی بهتره برا هر دوطرف

نه در اون حد فقط معاشقه فعلا شرایط ازدواج فراهم نیست خودم نمیخوام میخوام بدونم یه پسر وقتی یکیو واقع ...

آره خرج می کنه

خود شما مگه وقتی کسیو دوس داری دلت نمیخواد براش خرید کنی یا کادو بگیری؟

اونام مثل ما

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

آره خرج می کنه خود شما مگه وقتی کسیو دوس داری دلت نمیخواد براش خرید کنی یا کادو بگیری؟ اونام مثل م ...

اره درسته کلا رابطه ما اکثر مواقع دو طرفه اس من خودم اعتقاد ندارم که پسر همش باید خرج کنه ولی کادو زیاد گرون قیمتم برام نمیخره