2821
2789
عنوان

چرا هیشکی منو نمیخواد

138 بازدید | 10 پست

اقا همه به من میگن قیافت متوسطه بامزه ای شغل خوبی دارم تحصیلات عالی خانواده خوب. ولی هیشکی منو نمیخواد. اینایی که گفتم تعریف نبودا دنبال مشکلم میگردم نمیدونم رفتارم مشکل داره یا چی. دوستام میگن تو بیش از اندازه متواصعی بخاطر این موقعیت تورو درک نمیکنن ولی من فک میکنم قیافم زشته شاید چون عمل نکردم و .... 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

والا تو این پیام که نشون میده اعتماد بنفست پایینه.

لازم نیست خودتو بگیری ولی وقتی توانایی یا حُسنی داری لازم نیست تاکید کنی تعریف نمیکنما پز نمیدما،کسی که بخواد متوجه میشه حرفتو نیاز به توضیحات متواضعانه شما نداره.

چندسالته 

۳۶. ربطی به سن نداره از اول همینطوری بود. همیشه ادمایی که چند سطح از خودم پایینترن بهم پیشنهاد دوستی میدادن اخرشم ولم میکردن به بهانه های مختلف. حتی یکی که چندسال پیش الکی بهم گفت خواستگاری میکنم و نکرد چندوقت پیش اومد لهم گفت اگه میخوای فقط دوست باشیم بازم باهم باشیم ولی ازدواج نه

والا تو این پیام که نشون میده اعتماد بنفست پایینه. لازم نیست خودتو بگیری ولی وقتی توانایی یا حُسنی ...

متوجه منطورت نشدم. مشخصاتمو گفتم دیگه. اگه نمیگفتم از خودم تعریف نمیکنم همه میگفتن خودتو گرفتی

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز