2777
2789

شاغل شده هوا ورش داشته. تماسو کم کن و یواش یواش قطع کن. منم ی دوست داشتم که سالها با هم بودیم. از بعد از ازدواج من شروع کرد به زخم زبون زدن . طوری که هر بار باهاش تلفنی حرف میزدم تا چند روز عصبی بودم و با شوهرم دعوا میکردم. طوری که ی بار شب روز مادر دعوا کردم و شوهرمم کادو نداد. بعد نشستم فکر کردم که من مگه دیوونهم. این چه دوستیه که هی باعث دعوا و اعصاب خوردیه. دیگه من زنگ زدم. اونم معمولأ که نمی‌زد من میزدم. این رابطه مزخرف تموم شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو پیامت یه لحن حسادت هست.

اولتوبهش حسادت نکن بعدشم خودت جوابشو محکم و مودب بده! مثلا میگه کم میخری بگو من هرچقد فکر کنم نیاز داشته باشم میخرم و حرف مردم برام مهم نیست. یا میگه پیرهن شوهرت چروکهبگو اگه خیلی برات مهمه و دقت میکنی بدم تو اتو کنی تو چیکار به پیراهن شوهر من داری. یا میگه برای شاغل ها حوبه بگو والا مانتو کتی رو تو مهمونی هم میپوشن مگه کارمندا دکتر و اتشنشانن که فرم داشته باشن یه مانتو معمولیه! یا بگو شوهرم میگه بهت پول میدم بشین خونه هم خسته نشی هم بالاسر بچه ها باشی. اینطوری.

همچین آدمایی بیشعوری واقعا از چشم میفتن. اینا همونایین که به یه نون نوایی میرسن تا هفت جدشون میفروشن یا فراموش میکنن یا خودشون خیلی بالا میبینن  🤦🏻‍♀️ 

هدیع براش کتاب   معاشرت و شخصیت و شعور بخر . بگو بهش فکر کنم خیلی بهش نیاز داری .  هر چیز دیگه هم گفت جوابش بده . بگو نمیدونستم انقد بحث پیرهن شوهر من جذابه براتون . وگرنه خودم میومدن برات میگفتم پیرهن نخی چروک میشه . 

یا سر لباس بگو .  من خودم همینقدر نیاز میبینم  بیشتر نیاز داشته باشم میخرم اعتیاد رفتاری  یا کمبود ندارم که با این چیزا برطرفش کنم .

متاسف شدم براش

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂

بهت گفته مانتوهات تکراریه چه چیپ و بی شخصیت

بعد درباره پیرهن چروک شوهر تو نظر میده😶😶

توام اینجوری مث این روی جزئیات لباس شوهر این ریزبینی؟ روی شوهرت احیانا کراش نداره ؟

به نظرم مشکل داره ببین کات کن باهاش  یه مورد بود اینجوری دقیقا مث این درباره مانتو و ضع ظاهر شوهر بقیه نظر میداد آخرش معلوم شد روی نامزد یکی از همکلاسیامون کراش داره و باهاش دوست شده بعد دختره بیچاره آبروش رف یعنی دوستی با این آدم فقط برات میشه بی آبرویی و ضرر

همچین آدمایی بیشعوری واقعا از چشم میفتن. اینا همونایین که به یه نون نوایی میرسن تا هفت جدشون میفروشن ...

چرا باید با همچین آدم سمی که کلا مشکل داره و اذیت میکنه ارتباط داشته باشه که مجبور بشه بهش اینقدر توضیح هم بده

آدم اینجور آدما رو شرشونو زودتر از سرش وا کنه به نفعشه 

چرا باید با همچین آدم سمی که کلا مشکل داره و اذیت میکنه ارتباط داشته باشه که مجبور بشه بهش اینقدر تو ...

منم نگفتم ارتباط داشته باشه . ولی اون زمانی که اینارو گفته بهش به جا سکوت نباید جوابش میداد؟ 

بعدشم صد درصد همچین آدم سمی رو باید کنار بزارع 

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂