2777
2789
عنوان

پول بهره ای

1594 بازدید | 24 پست

دوستان الان پول بهتره ای سود چنددرصد میگیرن؟سودش از سود بانکی بیشتره یا کمتر؟

چندوقته پول لازمم ولی وام حتی درصد بالا هم نتونستم بگیرم

لطفا لایک نکنید دوست عزیز.سپاس❤️

وای بچه ها بیاین ببینبن چی پیدا کردم😍😍

سایت زیر به کمک هوش مصنوعی مارو میبره به اینده و همه اتفاقای اینده رو میگه😱😱😱خیلی باحاله منکه😐😶 پشمام ریخ😐😶بچه سومو کجای دلم بزارم🤐🤐🤐سن مرگمم گف😑😶

https://tnu.ir/s/4krqb

باهر شماره تلفن یکبار میشه تاس بختتو بندازی

واردشین من دیگ لال میشم از پیشرفت علم🤐🤐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من اصلا آدم مذهبی نیستم ولی همسرم بعد گرفتن چنین پولی به روزگاری افتاد که تا عمر داریم پشت دستمون رو داغ کردیم سمت اینجور پول ها بریم. جای شما بودم حاضر بودم از خواسته هام بگذرم حتی

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !
فقط دیدم که راست گفتن هم اصل پول می‌ره هم فرعش،،،بلا میاره نکن

پس اون موقع نباید از بانکها هم وام گرفت چون درصد میگیرن?????واقعا این چه حرفیه که میزنید..چون بانکها درصد میگیرن گناه نداره ولی بقیش گناه..حرام???

ببین من اصلا آدم مذهبی نیستم ولی همسرم بعد گرفتن چنین پولی به روزگاری افتاد که تا عمر داریم پشت دستم ...

پس اون موقع از بانکها هم نباید وام گرفت چون سود میکشن روش..!!!??

پس اون موقع نباید از بانکها هم وام گرفت چون درصد میگیرن?????واقعا این چه حرفیه که میزنید..چون بانکها ...

درصدی که بانک‌ها میگیرن یه درصد مشخص هست معمولا دوره بهره ای ۲برابره بانکه سودش

پس اون موقع نباید از بانکها هم وام گرفت چون درصد میگیرن?????واقعا این چه حرفیه که میزنید..چون بانکها ...

عزیزم بانک‌ها ۲۳ درصد هس ولی شما مثلا قسط رومیدی کم میشه نزول قسط رومیدی پول میمونه سرجاش