2777
2789
عنوان

پول بهره ای

| مشاهده متن کامل بحث + 1596 بازدید | 24 پست
عزیزم بانک‌ها ۲۳ درصد هس ولی شما مثلا قسط رومیدی کم میشه نزول قسط رومیدی پول میمونه سرجاش

بله..ولی قبلش اندازه همون پول رو چند ماااه نگه میداره بعد بهت وام میده...یعنی قشنگ از پول شما استفاده میکنه بعد بهت وام میده....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به قول دوستمون اصل پول میمونه یعنی تا آخر عمر باید بدی

بانکها قبل وام ازتون  پول میگیرن وچند ماه نگه میدارن واز پولتون استفاده میکنن بعد وام میدن ....یعنی قشنگ با پول شما سرمایه گذاری میکنن بعد از سودش به خود شما وام میدن...

چقدر نیازته استارتر

۵۰ الی صد.صد باشه کامل مشکلم حل میشه.منم خیلی از نزول میترسم ولی الان بانکها ک میرم میبینم باید حسابت کار کرده باشه بعدم با بهره خیلی بالا با هزارجور ضامنو.. وام میدن.فرقی با نزول نداره که

لطفا لایک نکنید دوست عزیز.سپاس❤️
استارتر نمیدونم چقدرلازمته ولی اگه میخوای جنس بگیری میتونی از دی کالا قسطی بخری گوشی وهمه چی هم داره

دیجی کالا منظورتونه؟جنس هم میخوام.برای راه اندازیه شغله.دیجی کالا چک باید بنام خودت باشه و ۲۳ درصد کارمزدشه و علاوه بر اون برای پنجاه تومن ۷ ملیون میگیره.یعنی من باید ۷ تومنو بدم وام رو بخرم 

لطفا لایک نکنید دوست عزیز.سپاس❤️
نه گلم.ماشین زیر پامو فروخت این بازار نزولی سی چهل زیر قیمت دادیم رفت

متاسفم ، چقدر ما همدردیم 

به امید خدا بتونیم دوباره ماشینمونو بدست بیاریم 

هر چیز که در جستن آنی ، آنی