2777
2789
عنوان

تجربه تون از سفرهای خارجی

160 بازدید | 7 پست

خودم جاهایی که رفتم ترکیه گرجستان و دبی بوده 

تجربه خاصی ازشون ندارم بنظرم معمولی بودن 

دوست دارم یه جای جدیدو امتحان کنم دوست داشتم وارنا برم که فعلا ویزا صادر نمیکنن 

تورای  اروپا هم خیلی خیلی گرون شدن 

تو فکر سریلانکا یا تایلند هستم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هند هم خوبه باحاله ای شیطون میخوای بری شهر لختیاااا وارنا اسمش شهر لختیا معروفه🤣تورشم ۱ هفته است ...

بخاطر لخت بودنش که نه هر جا غیر از اینجا میشه لخت شد ترکیه که همش ساحله منم سالی دوبار گاها رفتم 

دوست داشتم با فرهنگ بلغارستان آشنا بشم 😜

بخاطر لخت بودنش که نه هر جا غیر از اینجا میشه لخت شد ترکیه که همش ساحله منم سالی دوبار گاها رفتم&nbs ...

منم گرجستان رو دوس دارم برم قسمت نشده وکرنه راحت میشه رفت‌اما هند بینظیره من ۲ بار رفتم خیلی دوسش دارم

سلام عزیزم شما گفتید مشاوره خرید املاک هستید آیا با ۵ تومن میشه یه خونه در حد ۶۰ متر ت استانبول یک محله خوب و امنیت دار خرید؟

#پزشک-آینده  اگر اطلاعاتی درباره مهاجرت تحصیلی و بورسه و.. به ترکیه داشتید خوشحالم میشم بگید🌱تایپک های قبل برای من نیست😂👐🏻