2777
2789
عنوان

میگه چرا رو حرف من حرف میزنی؟!

336 بازدید | 16 پست

امروز با همسرم میخواستیم بریم فیزیوتراپی

زانوش آسیب دیده و درد میکنه، گفت تو رانندگی  کن منم  چون واقعااا نمیتونستم گفتم نه اینا کلی اصرار کرد که من پام درد میکنه گفتم خب  تو که میتونی رانندگی کنی  اینهمه من نیستم خودت میشینی دیگه 

حالا مشکلمم این بود که نمیتونستم این ماشینشو بِرونم  سخت بود واسم😑 اصلا تسلط نداشتم  گفتم  نه میزنم اینور اونور  و...

بعد اخرش داد زد که چرا رو حرف من حرف میییزنی:/ منم بهم برخورد  همونموقع فقط گفتم چرا داد میزنی اخه حرفم منطقی بود

رفتیم برگشتیم ولی دیگه چیزی درباره این قضیه نگفت

الان من سرسنگین نشم باهاش؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه 

اشتباه خودت بوده راست میگه بشین پشت فرمون نترس دیگه . اروم‌میرفتی چیزی نمیشد 

اگر موقعیت اضطراری بود چیکار میکردی؟ 

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

عوضشو در اومدی دیگه بیخیال

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

خیلی کارت زشت بود. تازه میگی حرفم منطقی بود؟ پاش درد میکنه رانندگی میکردی دیگه این بهانه ها چیه با این ماشین نمیتونستم و ابن حرفا

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
خیلی کارت زشت بود. تازه میگی حرفم منطقی بود؟ پاش درد میکنه رانندگی میکردی دیگه این بهانه ها چیه با ا ...

اخه واقعا نمیتونم  من کلا یه ساله گواهینامه گرفتم همیشه هم  با ماشینای کوچیکتر  رانندگی  کردم 

اگه واقعا یه چیزی میشد این ماشین عزیز و گرونش خودم خجالت میکشیدم  با اینکه چیزی نمیگفت بهم

نه  اشتباه خودت بوده راست میگه بشین پشت فرمون نترس دیگه . اروم‌میرفتی چیزی نمیشد  اگر مو ...

میدونم  اونم راست میگه خب واقعا پاش درد میکنه ولی این گیییرش بود که همین الان بشین یاد بگیری‌عادت کنی 

متاسفانه اعتماد به نفسشو نداشتم که بشینم  اگرم  زدم به جایی بگم اشکال نداره فدای سرم واقعا خودم ناراحت میشدم ☹

میدونم  اونم راست میگه خب واقعا پاش درد میکنه ولی این گیییرش بود که همین الان بشین یاد بگیری‌عا ...

اشکالی نداره ولی اخر که باید پشتش بشینی 

حالا چی هست ماشینتون که استرس داشتی سوار بشی؟

اشکالی نداره ولی اخر که باید پشتش بشینی  حالا چی هست ماشینتون که استرس داشتی سوار بشی؟

نه بابا من عمرا بشینم 😂

میخواستم  شو‌آف نکنم که نگفتم چون باز یه عده میان میگن  از قصد میخواستی  بگی  ماشین چیه