2777
2789

سلام دخترا 

بیاین بهم بگید خونتون چطوری همیشه تمیز و مرتبه

روتین دارید یا همچین چیزی؟ 

من با یه دختر ۱ ساله و یه شوهر که کاری به کارای خونه نداره و هیچچچچچ کاری نمیکنه تو خونه و معمولا بیرونه گیر کردم  

خونه ام مرتب نمیشه...نهایت ظرفارو بچینم ظرفشویی لباسارو بشورم غذا بپزم به دخترم برسم

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم

پسرم که فقط یه جا بازی میکنه یک ساله و نیمشه منم از سرکار میام عادت دارم جمع و جور کنم همه جارو بعد بشینم برق نمیزنه خونم ولی خت میشه گفت تمیزه 😂

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهترین کار اینه هر چی دراوردی همون لحظه بزاری سر جاش.و شبا قبل خواب همه جا رو جمع و جور میکنم اگه نشد همون لحظه روز بعد جارو میزنم خیلی خوبه.همینکه صبحا میبینم خونه تمیزه کلی انرژی میگیرم و دیگه سعی میکنم تمیز نگهش دارم

بخوام از خودم بگم یکی که تا میاد خوشی کنه پس گردنی میخوره🙃بابابزرگای عزیزم.کی میشه بیام پیشتون و دوباره ببینمتون؟😔بزرگترین درسی که زندگی بهم داد این بود که هیچکی نمیتونه زندگیتو تغییر بده جز خودت!ای کاش میتونستم به گذشته برگردم و به خودم بگم فکر نکن یه مرد میتونه زندگیتو تغییر بده،پاشو زندگیتو بساز!💔هزاردفه مردم تا بتونم زندگی کنم ولی هردفه شکست خوردم.شاید مرگ واقعی بتونه بهم زندگی ببخشه🙂گاهی دلم میخواد بچه دار شم ولی همینکه یادم میفته خودم قربانی بی‌تجربگی پدر و مادرم شدم پشیمون میشم.دلم نمیخواد این حرفارو پشت سرشون بزنم ولی اینجا مینویسم که یادم بمونه تا وقتی شرایط درستی ندارم بچه دار نشم😔و در نهایت بهم ثابت شد اونم یکی مثل بقیه اس و برخلاف ادعاش آدم خاصی نبود🙂                                            

منی که شاغلم دوتام پسر دارم ویه شوهر عین شوهر شما

ولی خونم همیشه مرتبه

رازش اینه که هر خرابکاری رو همون لحظه جمع میکنم

یکارم دوتا نشده تابحال

البته عین تراکتور درحال کار کردنم

چشمهایم را می بندم،،باران شنیدنی است🌿🌱

والا منک بچه کوچیک هم ندارم پسرم ۶ سالشع، شلخته هم نیستم بازم بهم میریزع ، ولی یه دوستی دارم اووووفففف همه جا برق میزنه هاااااا، ینیییی بررررررق 

خجالت میکشم اثن بیاد خونم

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁
منی که شاغلم دوتام پسر دارم ویه شوهر عین شوهر شما ولی خونم همیشه مرتبه رازش اینه که هر خرابکاری ...

منم یه لحظه نمیشینم بخدا

شوهرم صبح ها موقع رفتن عجله داره مثلا کل کمد رو میریزه بیرون میره شب میاد  هر چی میگم میگه تو دست نزن خودم مرتب میکنم اما وقت نمیکنه که

والا منک بچه کوچیک هم ندارم پسرم ۶ سالشع، شلخته هم نیستم بازم بهم میریزع ، ولی یه دوستی دارم اووووفف ...

من که دوستام بخوان بیان باید ۳ روز کارگر بگیرم در این حد

بهترین کار اینه هر چی دراوردی همون لحظه بزاری سر جاش.و شبا قبل خواب همه جا رو جمع و جور میکنم اگه نش ...

من شبا جمع میکنم صبح شوهرم تند قهوه درست میکنه کل کف و روی کابینت میشه قهوه لباساش رو درمیاره میریزه اینور اونور دخترم فول تایم وقتمو میگیره تند غذا میپزم ظرف لباس شب شده....قبلا مرتب بود روی نظم ولی الان....نه

منم یه لحظه نمیشینم بخدا شوهرم صبح ها موقع رفتن عجله داره مثلا کل کمد رو میریزه بیرون میره شب میاد ...

باور کن تو شرایطت اوکی تره برا مرتب کردن

فک کن ظهر میرسم خونه خسته یه پسر شیطون ۳ ساله اونیکی هم مدرسه میرفت

کارای خونه

درسای پسرم

خودمم دانشجوام

تولید محتوا برای دانش آموزام

کلاسهای خصوصی دانش آموزام و....

پسرم که فقط یه جا بازی میکنه یک ساله و نیمشه منم از سرکار میام عادت دارم جمع و جور کنم همه جارو بعد ...

دختر منم ۱۴ ماهشه

چطوری یه جا بازی میکنه؟ اسم اسباب بازیا لطفا...  .

دختر من یه جا نمیشینه فقط باهم بازی میکنیم

باور کن تو شرایطت اوکی تره برا مرتب کردن فک کن ظهر میرسم خونه خسته یه پسر شیطون ۳ ساله اونیکی هم مد ...

من سرکار میرفتم خونم همیشه برق میزد  الان نمیدونم چرا اینجوری شده...الان سه ماهه نمیرم البته دیگه دخترمم ریخت و پاش داره و توجه دائم میخواد

منم هر روز تمیز میکنم. بچم نزدیک دوسالشه صبر میکنم ظهر که خوابید خونرو تمیز میکنم آخر شبم لباسو وظرفای شبم میشورم.با اینکه اکثرا روزا خونه مامانم میرم ولی خونموتا تمیز نکنم از خونه بیرون نمیرم 

من سرکار میرفتم خونم همیشه برق میزد   الان نمیدونم چرا اینجوری شده...الان سه ماهه نمیرم البته ...

منم سرکار میرم مرتبتره خونه🤐🤐