2777
2789
عنوان

اونا که خیلی تمیزه خونشون بیاین رازتونو بگید بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 29 پست
من زیاد وقت نمیزارم واسش که باهاش بازی کنم خودش بازی میکنه و میچرخه تو خونه شیطنت میکنه

از اول اینطوری بود؟ دختر من تازه راه افتاده میترسم تنهاش بزارم برم آشپزخونه 

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
منم سرکار میرم مرتبتره خونه🤐🤐

چراااااا واقعا؟ البته اینو بگم تو روز درگیر دخترمم و شبا شوهرم میاد دیگه میشینم کنارش میگم فیلم ببینیم یا شام باهم‌بخوریم هفته ای یه روزم کارگر میاد اما همیشه دور و برم ریخت و پاشه این روزا...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر منم ۱۴ ماهشه چطوری یه جا بازی میکنه؟ اسم اسباب بازیا لطفا...   . دختر من یه جا نمیشینه ...

اره منم باهاش خیلی بازی میکنم ولی چون تنبلم من میشینم اون میره میاد خودشو پرت میکنه بغلم میخنده 😂یا ماشین بازی میکنیم

از بچگی تو این محوطه رنگیا بود که توش پر توپه دیگه عادت کرده یه جا بشینه بازی کنه یعنی اسباب بازیاش از یه منطقه بیشتر نمیشه 😂 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
از اول اینطوری بود؟ دختر من تازه راه افتاده میترسم تنهاش بزارم برم آشپزخونه 

اول که راه افتاد نه خیلی مواظب بودم صورتش به میزی... نخوره. الان بدتر شده رو دسته مبل میره بالای تخت میره از پنجره بیرون تماشا کنه الانم یجور دیگه مواظبت داره کارای خطر ناک میکنه با اینکه دختره. 

در کل تو خونه میچرخه 

چراااااا واقعا؟ البته اینو بگم تو روز درگیر دخترمم و شبا شوهرم میاد دیگه میشینم کنارش میگم فیلم ببین ...

انگار روتین میشه همه چیز موقعی که سرکاریم

الان من تعطیلات تابستونه 

خیلی زیاد توخونه کار میکنم

ولی موقع مدرسه ها تاظهر مدرسه بودم وموقع برگشت به خونه هم سریعتر کارام تموم میشدن

چشمهایم را می بندم،،باران شنیدنی است🌿🌱
اره منم باهاش خیلی بازی میکنم ولی چون تنبلم من میشینم اون میره میاد خودشو پرت میکنه بغلم میخنده 😂یا ...

مثل استخر توپ بادی؟؟؟ من همونو کم دارم  ولی اگه واقعا باعث بشه نیم ساعت یجا بشینه کاش بخرم.خوبه واقعا؟

من پای تلویزیون نمیزارمش بزارم به همه کارام میرسم اما عذاب وجدان میگیرم کا باهاش بازی کنم

مثل استخر توپ بادی؟؟؟ من همونو کم دارم   ولی اگه واقعا باعث بشه نیم ساعت یجا بشینه کاش بخرم.خو ...

اره دقیقا 

نمیدونم اخه واقعاااا برای بعضیا خوبه برای بعضیا نه 😂 پسر من توش میشه تا چهارساعتم پاش نمیشه ولی پسر خواهر اصلا بهش نگاهم نمیکنه فقط پخش میکنه بازی هم نمیکنه 🤦🏻‍♀️😂

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
اول که راه افتاد نه خیلی مواظب بودم صورتش به میزی... نخوره. الان بدتر شده رو دسته مبل میره بالای تخت ...

دختر منم میره سمتی که نباید بره واسه همین تو روز از کنارش تکون نمیخورم قبلا میزاشتمش تو تختش اما الان ازش میکشه بالا میترسم بیوفته

راستش بزارمش پای تلویزیون میشینه اما عذاب وجدان نمیزاره 

میشینم باهاش بازی یا کنارش کتاب میخونم اون بازی میکنه

اره دقیقا  نمیدونم اخه واقعاااا برای بعضیا خوبه برای بعضیا نه 😂 پسر من توش میشه تا چهارساعتم ...

یعنی بخرم اگه ۴ ساعت توش بشینه مدیونت میشم تا ابددددد  

انگار روتین میشه همه چیز موقعی که سرکاریم الان من تعطیلات تابستونه  خیلی زیاد توخونه کار میکن ...

دقیقا من دخترم ۱۰ ماهش بود خونه مرتب غذام همیشه آماده بود کارامو تند تند انجام میدادم...الان نه...انگار تنبلی میکنم ولی اصلا بیکار نیستم ها

یعنی بخرم اگه ۴ ساعت توش بشینه مدیونت میشم تا ابددددد    

عزیزمم 😂 بستگی به خودش داره پسر من اینجوریه که اگه یه کتاب پاره بهش بدی دو ساعت باهاش بازی میکنه  😂🤦🏻‍♀️ 

ولی ریسکش زیاده کل خونت بشه توپ 😂

عزیزمم 😂 بستگی به خودش داره پسر من اینجوریه که اگه یه کتاب پاره بهش بدی دو ساعت باهاش بازی میکنه &n ...

توپش رو خریدم زیر مبلا هستن...همه رو پرتاب میکنه و دست میزنه واسه خودش  با این اوصاف بعید میدونم بشینه ولی خب به امتحانش میارزه

توپش رو خریدم زیر مبلا هستن...همه رو پرتاب میکنه و دست میزنه واسه خودش   با این اوصاف ...

واییی خداااا بچلونش از طرف من خداحفظش کنه برات 🥺♥😂

ارهه دیگه حالا یک ساعتم یک ساعته واقعا 😂

دختر منم میره سمتی که نباید بره واسه همین تو روز از کنارش تکون نمیخورم قبلا میزاشتمش تو تختش اما الا ...

چرا عذاب وجدان من صبح که بیدار میشم واسش روشن میکنم برنامه کودک نگاه میکنه نه اینکه دائم پاش بشینه بازی میکنه و راه میره تلویزیونم نگاه میکنه. 

الان بعضی کلمه هارو از کارتون یاد گرفته. میگه ممنون. خدایا شکرت. عزیزم. ببعی مخصوصا برنامه ببعی شروع میشه میگه ببعی. بیشتر کلمه هارو از تلویزیون تکرار میکنه