2777
2789
عنوان

مادر من...

193 بازدید | 18 پست

دلم خیلی شکسته خیلی اصلا نمیدونم چرا این سهم منه ازمادر....

پارسال خواهر بزرگم سرش کلاه گذاشت خونشو 700میلیون زیر قیمت از چنگش درآورد اثاثش هم داشت بالا میکشید مادرمو انداخت بیرون از خونه با پول مامانم رفت باغ خریدبهش همون چندرغاز قیمته خونشم نمیداد من خودمو انداختم جلو چی ها که نکشیدم تا اثاث مامانمو نجات دادم خونه خریدیم براش خونه رو براش تجهیز کردم پدر خودمو شوهرم بچه هامو درآوردم اونوقت ده تومن ازش قرض خواستم از من چک گرفت بعد باآبجیم آشتی کرد صدتومن بهش قرض داده دوماهه الان بیمارستانه مامانم من رفتم دیدنش دیدم اون یکی خواهرم گفت صدتومن داده باز به این.دلم شکسته ازش همه حمالیش بامنه اما بااون همه بدی که اون درحقش کرده باز آنقدر بااون خوبه پیغام فرستادن امروز من برم ملاقاته مامانم باز ولی من دیگه نمیخام برم میخام قیدشو بزنم خسته ام حالم از این دنیا داره بهم میخوره چرا من آنقدر دستم بی نمکه.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا من موندم چراهمه چی برعکسه

خدا سرکسی نیاره ولی چرا اونی که دلسوز وبراش همه کارمیکنه نمیبینن

حالتومیفهمم

بهش سربزن ولی جونتو براش نده چون هرکاری کنی به چشم نمیاد که نمیاد

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

عجب! بخاطره پول میخوای قید مامانت رو بزنی  حتی اگه حمایتت هم نکنه بازهم مادرته  مادر تو د ...

بیخیال 

نیومده سرت که بفهمی عزیزم😊نمیگم قیدشو بزنه ولی هرمادری مادری بلدنیست

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

عجب! بخاطره پول میخوای قید مامانت رو بزنی  حتی اگه حمایتت هم نکنه بازهم مادرته  مادر تو د ...

بنظرت فقط پوله؟علنی هرکاری کردم رو ندیده براش تولد گرفتیم برداشت ی تیکه بزرگ کیک گذاشت کناربرای اون.اون این همه در حقش بدی می‌کنه ولی اونو خیلی میخاد بعد من بیچاره ی آبله مرغون گرفتم چند روز پیش فقط زنگ زد گفت خاکشیر بخور اصلا من براش مهم نیستم 

دقیقا من موندم چراهمه چی برعکسه خدا سرکسی نیاره ولی چرا اونی که دلسوز وبراش همه کارمیکنه نمیبینن ح ...

نمیرم حالم داره از خودم بهم میخوره دلم میخاد قید همرو بزنم منو هیچکس نمیخاد  

نمیرم حالم داره از خودم بهم میخوره دلم میخاد قید همرو بزنم منو هیچکس نمیخاد    

حالتو میفهمم

منم چندماهه نرفتم پیشش

ولی یمدت زمان بده بخودت

برو پیشش 

مگه چقدعمر میکنیم 

اینجوری بیشترخودت اذیت میشی