2777
2789
عنوان

داستانی که خاله من واسه زندگیم پیش آورد و من بی خبر از همه جا

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 33 پست
اره این که خودش دعوا راه انداخته تا حرفشو بزنه مشکوکه. شاید کاری کرده که ترسیده خاله گزارش بده دست پ ...

بعدم شوهرم همیشه میگه تو یجوری هستی آدم نمیتونه حرفشو بهت بزنه .شاید بخاطر همین هر چی اشاره کرده من نفهمیدم عصبانی شده دعوا راه انداخته که بد بودن و عمق فاجعه رو نشون بده 

خدایا کمکم کن ،آدمهایی که دوستشون ندارم دست از سرم بردارن ....😔چقدر تحمیل میکنن خودشون رو اه 
خدا شاهده یه مدت به من پز میداد که دوست پسراش یکیش ۲۶ سالشه یکیش ۲۴ نگو داشته من خرو حالی میکرده که ...

اینا واقعا مریضن زمونه خرابی شده وقتی فامیل هم خون به همدیگه رحم نکنن وای بحال غریبه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب بهم نشونی داد گفت فلان موقع تو سیزده به در یادته خالت سرت داد زد بچتو بغل کن ؟؟؟گفتم خب ؟؟؟؟گفت ا ...

این  دیگه خیلی ادم ازش میترسه ولش کن اصلا دهن به دهنش نشو رفت اماد نکن. این جور ادما مریضن میرن سراغ جادو دعا  زندگی ادم خراب میکنن

اگه لج بیفته باهاتون

وقتی آبرو برای خودش مهم نی

این  دیگه خیلی ادم ازش میترسه ولش کن اصلا دهن به دهنش نشو رفت اماد نکن. این جور ادما مریضن میرن ...

دقیقا همینطوره .میدونم که اهل دعا و این چیزا هم هست 

خدایا کمکم کن ،آدمهایی که دوستشون ندارم دست از سرم بردارن ....😔چقدر تحمیل میکنن خودشون رو اه