2777
2789
عنوان

داستانی که خاله من واسه زندگیم پیش آورد و من بی خبر از همه جا

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 33 پست
حالا رفت و آمد رو صفر کردم هزارتا حرف پشت سرم انداختن .بد مهمونه و تا میبیننم یجایی میگن گوشیت خاموش ...

تو هم تیکه بنداز بگو یه مدته دارم آدمهای سمی زندگی مو حذف میکنم 

اره عزیزم دیگه اینجور آدما زیاد شدن

انقدر از بعد از کرونا رفتار آدمها از دایره خارج شده دلم نمیخاد با هیچکس رابطه و رفت و آمد داشته باشم

خدایا کمکم کن ،آدمهایی که دوستشون ندارم دست از سرم بردارن ....😔چقدر تحمیل میکنن خودشون رو اه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هنگ کردم . ان شالله که بلا دور باشه . اما مراقب باش . یکی از اشناهامون خاله رفته هووی خواهرزاده شده& ...

کثافت هستن بعضیها

خدایا کمکم کن ،آدمهایی که دوستشون ندارم دست از سرم بردارن ....😔چقدر تحمیل میکنن خودشون رو اه 

بدحرف زد بدجوابشوبده ، ،هرکی بایداحترام خودشو نگهداره

یابگوخاله دارم احترام میزارما،،جوابتومیدم

یابه مادرت بگو بهش تذکربده روتون توهم بازنشه

درکل مجسمه نباش واکنش نشون بده

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

از کجا میدونی شوهرت راس میگه اونوق؟😐

خب بهم نشونی داد گفت فلان موقع تو سیزده به در یادته خالت سرت داد زد بچتو بغل کن ؟؟؟گفتم خب ؟؟؟؟گفت اومد به من گفت انقد بچه رو تر و خشک نکن عسل پر رو شده همش بچه بغل تو هست .شوهرم گفت گفتم گوه خوریش به تو نیومده انقدر به من نزدیک نشو اونم گفته که رام نمیشی نه ؟؟

شوهرم دروغگو نیست حتی گفتم رو در رو کنیم ؟گفت از خدامه رسواشه. مامانم در جریان گذاشتم گفت هممون میدونیم خالت دیگه تو این رفتارا آدم بی اعتمادی هست رو در رو کنی بابا بزرگت میشکنه که دخترش انقدر آشغال شده

شوهرت ۲۸ زنه ۴۰ دلش جوونا رو هم میخواد توبه استغفرالله 

خدا شاهده یه مدت به من پز میداد که دوست پسراش یکیش ۲۶ سالشه یکیش ۲۴ نگو داشته من خرو حالی میکرده که بعدی شوهر تو هست

این خصوصیاتی که تو از خالت گفتی چهرش عملیه و ازدواج نمیکنه و دوس پسر داره والا من اگه بودم از اولم ر ...

خودش میچسبونه وگرنه آدم چه معنی میده با اینجور بی‌شرفی قاطی شه

ببین خیلی رو حرف شوهرت حساب نکن بعضی از مردها وقتی طرف بهشون پا نمیده پشتش صفحه میذارن! ته ماجرا رو ...

راستش من بچه بودم با چشمای خودم شاهد اینکه خالم با گریه به بابام گفت من دوستت دارم و بابام محکم زد تو گوشش و یه مدت رفت و آمد نکرد باهاشون بودم . حتی یه مدت دیدم چسبیده به شوهر خاله کوچیکم به خالم گفتم گفت بزار راحت باشه اینجوری گفت چون ازش پول میکنه خاله کوچیکم

بدحرف زد بدجوابشوبده ، ،هرکی بایداحترام خودشو نگهداره یابگوخاله دارم احترام میزارما،،جوابتومیدم یا ...

خیلی بد دهن و کثیفه از این سلیطه ها

اره این که خودش دعوا راه انداخته تا حرفشو بزنه مشکوکه. شاید کاری کرده که ترسیده خاله گزارش بده دست پ ...

نه اینجوری نیست .شوهرم قبلا هم یکی آشنا بود نمیدونم کی بود سه صبح زنگ زد بهش با عشوه و ادا که وا منو نمیشناسی ؟شوهرم منو بیدار کرد گفت ببین این کیه ؟طرف یجوری حرف زد انگار یه عمره با همن من تهش رو درآوردم خیلی پیگیر شدم خطه بنام یه پسر بود اما هر کی بود قصدش جدایی انداختن بود .خالم سابقش تو کارای مشابه این خیلی خیلی خرابه ولی فک نمیکردم دست رو شوهر من بزاره .شوهرم خیلی روی من حساسه از اینکه اون چون از شوهرم خوشش اومده با من بد رفتار شده شوهرمم عصبی شده بود دعوا کرد