2777
2789

یکی از یکی چرت تر

بی مفهوم خدایی چجوری اینا میسازن

حیف وقت که بخاطرشون الکی هدر میره

یه فیلم بهتر ببین اینا من که خوشم نیومد

خیلی آبکی

[تیکر بارداری نیست]خدایاشکرت💚🌱یاحیدرکرار🌱💚🇮🇷💚 میشه با قلب مهربونت برای بابام دعا کنی؟ حالش خوب بشه🤲😭ان شاءالله همیشه در کنار خانوادتون خوش باشید تن همتون سلامت و دلتون خوش باشه🤲ملّتی که تاریخ خود را نداند، محکوم به تکرار آن خواهد بود... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اهنگ دونفره بهتره فسیلو دیدی؟وای سینما رفته  بود رو هوا🤣

اره دیدیم اونو تو عید 😂 پس اهنگ دونفره رو میرم ببینم تنکیو

مراقب خودت باش ، از تو فقط یه دونه تو دنیا وجود داره  
یکی از یکی چرت تر بی مفهوم خدایی چجوری اینا میسازن حیف وقت که بخاطرشون الکی هدر میره یه فیلم بهتر ...

جدی هر دو سه تاشون ؟ اخه با داداش کوچیک ترم میخایم بریم گفتم یعنی مثلا طنز باشه فیلمش

مراقب خودت باش ، از تو فقط یه دونه تو دنیا وجود داره  
جدی هر دو سه تاشون ؟ اخه با داداش کوچیک ترم میخایم بریم گفتم یعنی مثلا طنز باشه فیلمش

والا زیاد جالب نیستن

بابا سبیلو ندیدم شاید بهتر باشه

ولی شهر هرت اهنگ دو نفره خیلی آبکیه 

البته بچه ها میپسندن 

باز اهنگ دو نفره بهتر از شهر هرت 

[تیکر بارداری نیست]خدایاشکرت💚🌱یاحیدرکرار🌱💚🇮🇷💚 میشه با قلب مهربونت برای بابام دعا کنی؟ حالش خوب بشه🤲😭ان شاءالله همیشه در کنار خانوادتون خوش باشید تن همتون سلامت و دلتون خوش باشه🤲ملّتی که تاریخ خود را نداند، محکوم به تکرار آن خواهد بود...