2777
2789
عنوان

دختر هفت سالم میپرسه نی نی ها چجوری از شکم بیرون میان؟

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 35 پست
من به پسرم واقعیت روگفتم بالاخره میفهمه تازه خودم سزارینی هستم 

پسرت چند سالشه 

@نینی-خرس-تاتا. دوست صمیمی منه اگه بهش بی احترامی کنی ی بلایی به سرت میارم که دیگه جرعت نگی بیایی سایت پس حواست به حرفایی که به تاتا میزنی باشه😌😏                                      آقایون لطفا درخواست ندید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رهایم کن یه قسمتش خانمه تو ماشین زایمان کرد اههههه

اهاااا نگاه نمیکنم 

@نینی-خرس-تاتا. دوست صمیمی منه اگه بهش بی احترامی کنی ی بلایی به سرت میارم که دیگه جرعت نگی بیایی سایت پس حواست به حرفایی که به تاتا میزنی باشه😌😏                                      آقایون لطفا درخواست ندید
اره وحشت دارم از اینکه نکنه دچار بلوغ زود رسبشه

متاسفانه امار بلوغ اومده پایین 

برای همین سعی کمین خیلی جدی و اروم مهربون براش،بگید خب جای بخیه میره دیگه دکتر خوب بخیه زده 

ولی سعی نکنید تاجیی که میشه درمورد زایمان طبیعی توضیح بدین 

سراین مسائل بچه ها من همیشه استزس دازم

بی‌‌حس شدگان را چه غم از خنجرِ بعدی؟!
بهش همون سزارین رو توضیح بده اگرم در مورد جای زخم میدرسه، بگو بخیه زدن خوب شده؛ همونجور که جای زخما ...

پارسال یادمه یکبار بهش گفتم نظر خودت چیه گفت که از جای پی پی درمیان و خندید..احساس میکنم الانم منتظر همین جوابو براش باز تر کنم بگم.ولی باز هرچی بهش میگم خودت چی غکر میکنی هیچی نمیگه میگه تو بگو

خدایا آن ده که آن به 
12  قبلش همش میگفتم شکمموپاره کردن امامتاسفانه تومدرسه وکوچه بچه ها همه چی روگفته بودن اینم هم ...

اهااا خدانگهدار واسه تون

الان داشتم به این فکر می کردم که چرا نباید به بچه ها بگیم بچه ها از کجا بیرون میان

چیه مگه🤔

خب میشه بهشون گف که بدن خانوما یه سوراخ مخصوص برای به دنیا آوردن نوزادا داره که موقع به دنیا اومدن بچه خود به خود باز میشه و دوباره بسته میشه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

الان داشتم به این فکر می کردم که چرا نباید به بچه ها بگیم بچه ها از کجا بیرون میان چیه مگه🤔 خب می ...

بله تمام روانشناسا جدیدا رو همین اصل تاکید دارن که نباید به بچه دروغ بگیم باید جواب درست رو به نحوی بدیم که هم قانع بشن هم کنجکاوی شون تموم بشه و درست هم باشه.ولی اینکه بگم بهش یک سوراخ مطمعنم باید بعدش بگم کجا هست.چون دخترم خیلی باهوشه 

خدایا آن ده که آن به