من به پسرم واقعیت روگفتم بالاخره میفهمه تازه خودم سزارینی هستم
پسرت چند سالشه
@نینی-خرس-تاتا. دوست صمیمی منه اگه بهش بی احترامی کنی ی بلایی به سرت میارم که دیگه جرعت نگی بیایی سایت پس حواست به حرفایی که به تاتا میزنی باشه😌😏 آقایون لطفا درخواست ندید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
رهایم کن یه قسمتش خانمه تو ماشین زایمان کرد اههههه
اهاااا نگاه نمیکنم
@نینی-خرس-تاتا. دوست صمیمی منه اگه بهش بی احترامی کنی ی بلایی به سرت میارم که دیگه جرعت نگی بیایی سایت پس حواست به حرفایی که به تاتا میزنی باشه😌😏 آقایون لطفا درخواست ندید
بهش همون سزارین رو توضیح بده اگرم در مورد جای زخم میدرسه، بگو بخیه زدن خوب شده؛ همونجور که جای زخما ...
پارسال یادمه یکبار بهش گفتم نظر خودت چیه گفت که از جای پی پی درمیان و خندید..احساس میکنم الانم منتظر همین جوابو براش باز تر کنم بگم.ولی باز هرچی بهش میگم خودت چی غکر میکنی هیچی نمیگه میگه تو بگو
12 قبلش همش میگفتم شکمموپاره کردن امامتاسفانه تومدرسه وکوچه بچه ها همه چی روگفته بودن اینم هم ...
اهااا خدانگهدار واسه تون
الان داشتم به این فکر می کردم که چرا نباید به بچه ها بگیم بچه ها از کجا بیرون میان چیه مگه🤔 خب می ...
بله تمام روانشناسا جدیدا رو همین اصل تاکید دارن که نباید به بچه دروغ بگیم باید جواب درست رو به نحوی بدیم که هم قانع بشن هم کنجکاوی شون تموم بشه و درست هم باشه.ولی اینکه بگم بهش یک سوراخ مطمعنم باید بعدش بگم کجا هست.چون دخترم خیلی باهوشه