2777
2789
عنوان

کاشت ناخن بیایین نظر بدین

172 بازدید | 13 پست

بچه ها به شدت نیاز دارم پول در بیارم و از طرفی بچه کوچیک دارن بنظرتون کاشت ناتن یاد بگیرم یا میز تو اتاقم بذارم مشتری میاد تو خونه ام اخه وضع زندگیم لوکس نیست میترسم بیان ببنن برن پشت سرشونم نگاه نکنن😕

بی تعلق به جهان باش که آزاد روی.... 🖤🕊️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حداقل ده میلیون هزینه وسایلاش میشه و دو سه تومنم آموزشش. خوبه یاد بگیری.اگ تمیز ‌کار کنی ب مرور مشت ...

وسایلاشو دارم همشو مشکلم جا واسه کاره و پیدا کردن مشتری

واسه شروع برو توی ارایشگاها کار کن بعد که مشتری جمع کردی ببر خونت الان هیشکی نمیاد پیشت. میگن تازه ...

تو ارایشگاه هادباید یسره وایسی تا مشتری بیاد یا نیاد اخه طولانی نمیتونم بمونم بچه کوچیک دارم

وسایلاشو دارم همشو مشکلم جا واسه کاره و پیدا کردن مشتری

بلدی؟اینستا پیج بزن نمونه کار بزار،ب همسایه ها و اقوام بسپار،برای خواهرت مثلا انجام بده ب دوستاش معرفی کنه کم کم مشتریت زیاد میشه

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
تو ارایشگاه هادباید یسره وایسی تا مشتری بیاد یا نیاد اخه طولانی نمیتونم بمونم بچه کوچیک دارم

بعضیا اینجوری نیس

میگی اگه مشتری اومد نوبت بزنن واسش و باهات هماهنگ کنن.

ولی در کل هر کاری بخوای انجام بدی و حقوق بگیری زحمت داره دیگه

آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.
بلدی؟اینستا پیج بزن نمونه کار بزار،ب همسایه ها و اقوام بسپار،برای خواهرت مثلا انجام بده ب دوستاش معر ...

متاسفانه تو این شهر غریبم قبلا دورشو رفتم‌چهار سال پیش ولی همش یادم شده باید دوباره برم 

بعضیا اینجوری نیس میگی اگه مشتری اومد نوبت بزنن واسش و باهات هماهنگ کنن. ولی در کل هر کاری بخوای ا ...

بخدا مردم از فکر و خیال و بی پولی 😭😭😭

بنام خالق زیبایی ها

ازاینکه تصمیم به یادگیری یکی ازپر درآمدترین حرفه ها درحوزه زیبایی ناخن گرفته ایید به شما تبریک می گوییم پس از پایان دوره های آموزشی مدرک آکادمی پایان دوره به شما داده می شود و در صورت تمایل شمارا در اخذ مدرک فنی حرفه ایی یاری خواهیم کرد 💯

کلاس های شما بصورت خصوصی تکنفره یا دونفره برگزار خواهد شد 😇

شما بنابر تمایل خود می توانید در هریک از دوره ها شرکت کنید از مبتدی تا پیشرفته هرمبحث بامتد جدید آموزش داده می شود👌

(پکیج آموزشی ۱)

صفرتاصد کاشت های پودری +طراحی و دیزاین  

۵ جلسه ی ۳ ساعته = ۳/۷۰۰

(پکیج آموزشی ۲)

صفرتاصد کاشت های ژل+ طراحی و دیزاین

۵ جلسه ی ۳ ساعته = ۳/۷۰۰

(پکیج آموزش فول ۳)

صفرتاصد کاشت های پودری + کاشت های ژل + طراحی و دیزاین

۸ جلسه ۳ ساعته =۵/۷۰۰

واتساپ اینستاگرام پیامک تماس             09351090977

nailartist_sanaz1✅️