2777
2789
عنوان

به مرز خودکشی رسیدم

1151 بازدید | 70 پست

بچه ها من‌ یه پسر 3ساله دارم خسته شدم خیلی لجبازه خیلی وحشیه تف میکنه 

هرچی باهاش صحبت میکنم فایده نداره 

بهش محبت میکنم فایده نداره 

خونه مونو اشغال دونی کرده 

آرامش نداریم منو همسرم ازش 

میزنمش فایده نداره 

بعد تازه برنج خریدم گذاشتمش تو کابینت تا امدم رو تخت داز کشیدم استراحت کنم 

دیدم چارپایه رو برداشته رفته سراغ کمدم ادکلن رو برداشته ریخته رو برنجا زدم‌ش 

سر شاش هم الان دوماهه روش کار میکنم میگم عزیزم ببین ما میرم دسشویی آخرش لج میکنه میشاشه رو فرشا الان دوباره میشورم فرشا رو 

فقط کثیف میکنه لجبازی میکنه پسر بدیه چکارش کنم مریص شدم از دستش 

امشب بعد مدت ها رفتم خونه بابام خواهرم بزرگه آنقدر بهش بي احترامی کرد و بهش تف داد دیگه مامانم گفت برو بیرون نیا دیگه خونمون 

منم اومدم آنقدر گریه کردم همسرمم منو دید باهاش صحبت کرد فایده نداشت😭😭😭

ببر پیش روانشناس کودک ببینن از چیه؟ریشه یابی کنن چهارتا چیز به شما آموزش بدن بلکه درست بشه

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببر پیش روانشناس کودک ببینن از چیه؟ریشه یابی کنن چهارتا چیز به شما آموزش بدن بلکه درست بشه

خسته شدم ازش خیلی بی ادبه با اینکه ما سعی می‌کنیم تو خونه احترام هم رو نگهداریم ولی این لجبازه فقط کثیف میکنه فقط خراب میکنه 

به یکی از آشناها که فکر میکنین بچتون ممکنه ازش حرف شنوی داشته باشه یا بترسه ازش بگین بیاد باهاش خیلی ...

فایده نداره وحشیه خیلی پسر بدیه مثل آدم نیس اشتباه کردم بچه آوردم یعنی آنقدر بده آنقدر بده که خودم ازش خسته شدم هیچ کس اونو دوست نداره از بس اذیت میکنه آدما رو

خسته شدم ازش خیلی بی ادبه با اینکه ما سعی می‌کنیم تو خونه احترام هم رو نگهداریم ولی این لجبازه فقط ک ...

خب ببرش پیش مشاوره میتونن کمکت کنن...مهد نمیتونه درستش کنه مربیا رو عاصی می‌کنه یا بچه ها رو میزنه اینجوری که میگی مشکلاتت دوبرابر میشه...شاید کمبود توجه داره واکنش شما رو میبینه بدتر می‌کنه ببرش پارک بزار انرژیش تخلیه بشه.

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

یه مدت بی خیالش باش وقتی کار اشتباهی میکنه توجه نکن ببین چجوری میشه اون لجبازی رو یادگرفته چون بهش میگی نکن بدتر همون کار رو می‌کنه..

بیش فعالا جنب و جوش زیاد دارن از دیوار راست بالا میرن از چیزی نمی‌ترسن و احساس خطر نمیکنن مثلا چاقو دستشون میگیرن یا میگی اطو داغه نری صاف میرن سمت اطو ...ببین بچت همچین علایمی داره یا فقط لجبازه و لجبازی میکنه