2777
2789

دل تنگم داداشمم  33سالشه ما از یک پدریم اما مادرمون یکی نیست 

حدودا 5سال پیش ک مجرد بودم با بابام دعواشون شد بعد اون قطع رابطه شد 

اینم هست که بردار کوچیکتر از اون و مادرش رو مغزش میخونن برای دوری از من و بابام

همدیگرو اینستاگرام فالو کردیم 

حتی چند وقت پیش م از ابجیم شنیدم تصادف کرده به دایرکتش پیام دادم که.متن پیام👈 گفتم زنگ بزنم اما گفتم شاید دوست نداشته باشی صدامو بشنوی دوره بگردم داداش توروخدا مواظب خودت باش 

اما چون بعدش کلا از صفحه چت پاک کردم    نفهمیدم سین کرده یا حتی اصلا پیام براش رفته

دلم برای صداش یه ذره شده😭

راضی باش ب رضای خدا💙🥲

زن بزن براش.  صحبت کن بخواب این دنیا ارزش ندارع😭😭

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیامش بده اگه غرور نداره جواب میده کینه ی خواهر و برادری وجود نداره تو که باهاش کاری نداشتی تقصیر با ...

بخدا که از داداش تنی خودمم بیشتر دوسش دارم

راضی باش ب رضای خدا💙🥲

حتما پیامش بده بعد اینجا بگو چیشده منم تگ کن یا لایک کن برات دعا میکنم رابطتون خوب بشه

همه بهم میگن مادرش بهش میگه اون دختر ک من باشم باعث شد باباتون طلاقم بدع

راضی باش ب رضای خدا💙🥲