2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واس چ کاری؟

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

یه نفر هست من از پارسال روش کراشم ولی خب همون پارسال دیدمش اونم سنگین من خوشم اومد حالا امسال که دیدمش بخث باز شد و باهم هم صحبت شدیم حالا اون منو میشناسه،ولی تا جایی که فهمیدم کسی تو زندگیش نیست و حالشم نداره،

الان خودش گاهی بهم پیام میده احوال میپرسه بعد دیر جواب میده و میگمم میگه من اهل گوشی نگاه کردن نیستم و دروغم نمیگه ولی عصبی میشم خب میبینی اهل پیام دادن نیستی پیام نده کلا نمیدونم چیکار کنم چون حوصله آدم نصف و نیمه ندارم و اهل دوستی معمولیم نیستم و ندارم

یه نفر هست من از پارسال روش کراشم ولی خب همون پارسال دیدمش اونم سنگین من خوشم اومد حالا امسال که دید ...

اره یسریا واقعا اینزوری هستن

ولی اگر کسی براشون مهم باشه زود جواب میدن یا حداقلش با حوصله

چند وقت بعد جواب میده؟

چقدر خوب ک پیام میده

اگه قصدی داشت خوب بود

خودش پیام میده بعد خودش دیر جواب میده عصبی میشم

اصلا تا الان تو رابطه بلند مدت هم نبوده الانم حال اونجور رابطه ها رو هم نداره