2777
2789
عنوان

وحشت زدگی و بیقراری در خواب

115 بازدید | 4 پست

سلام بچه ها چن وقته تا میخابم با حس مرگ بیدار میشم تپش قلب شدید عرق میکنم باید برم تو ی هوای ازاد و راه برم تا حس مرگ ازم دور شه و بدونن زندم...ی ماهه اینجوریم خیلی خیلی حس بدیه هرشب شبی چن بار میاد سراغم روزا هم بگی نگی میاد سراغم بچه ها کسی هست اینجوری باشه ۲۵هفته بارداری هستم

عزیزم این سمه خالصه به شدت برا بچت ضرر داره ... تا ریشش را درمان نکردی خوب نمیشی یعنی اون فکری که داری  ومدام نباید بهش فک کنی میدونم خیلی سخته ولی قبول کن که میشه با کمک مشاور بهتر میشی البته اول اول خودت اراده خودت باید باید قبول کنی مرگ و زندگی دست خداست وتمااام من تمام زندگیم را واگذار خدا کردم اول خودش و بعد ارادهی خودم به حول و قوه ی الهی بهتر شدم ماشالله  واقعا شبی دوساعت میخابیدم وتیک عصبی پیدا کردم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخه الانم برم دکتر نمیتونم ک دارو استفاده کنم

من دکتر نرفتم با فکر به خدا و قبول اینکه همه چی دست خودشه کارم جمع شد خیلی سخت بود خیلی خیلی گاهی حالت تکیه داده میخابیدم تصور این بود که بخابم میمیرم غافل از اینکه خدایی هست که اراده کنه راه بری جانت را میگیره  بخاد برمیگردونه ....قبول کردم اون مهربونه  قبلا ازش میترسیدم الان فهمیدم اون عاشق بنده هاشه و غیر خیر هیچی نمیخاد ...من با روی اوردن به خودش ازش خاستم درمانم کنه